Celebrity

6. prosince 2023 14:54

Eliška Reiglová

Žvásty, umřít nechci. Jiří Krampol byl v nemocnici kvůli chronickému zánětu průdušek

Legendární herec Jiří Krampol (85) skončil v nemocnici a Česko obletěla zpráva, že jeho zdravotní stav je vážný. Měl dokonce mluvit o tom, že na tomto světě už nechce být. On sám ale nyní tyto zprávy vyvrací s tím, že hospitalizovaný je s chronickým zánětem průdušek a brzy bude propuštěn domů.

Jiří Krampol si zahrál v desítkách filmů a seriálů a moderoval řadu pořadů. Čas od času ho ale potrápí zdravotní problémy, což někdy vede také k nejrůznějším spekulacím. Většinou jde přitom o průdušky, které ho trápí od dětství. „Už se to vleče hrozně dlouho. Čas od času mě tedy zrentgenují, aby zjistili, jestli nemám zápal plic, a to je všechno,“ řekl v rozhovoru pro Showtime.

Z posledních zpráv bylo jasné, že Jiří Krampol byl hospitalizovaný v nemocnici. On sám však vyvrací, že by jeho zdravotní stav byl vážný, nebo že by snad dokonce říkal, že chce zemřít. Ba naopak se už nyní těší, až se z nemocnice vypraví domů. Podobné pobyty mu nejsou kvůli chronickému zánětu průdušek cizí.

„Mluvím normálně, horečku nemám a vůbec nakašlu. Zápal plic tedy snad také nemám,“ nechal se slyšet s tím, že v nemocnici si ho nechali proto, aby se na něj podíval ještě profesor. „A jako prevenci mi dají antibiotika,“ doplnil Krampol. Kdy ho pustí domů, zatím neví. „Může to být zítra, může to být za tři dny.“

Fámy a lži

Jiří Krampol médiím ochotně poskytuje rozhovory a komunikuje s nimi, o to víc ho nyní mrzí, že se o jeho zdravotním stavu tak snadno šíří lži a fámy. O svých problémech týkajících se průdušek totiž mluvil už mnohokrát, a považoval tak za logické, že když bude hospitalizován, nebude se o příčině spekulovat.

„Nevím, proč si stále vybírají mě, když jsou nemocnice plné marodů. Já jsem už tisíckrát řekl, že mám chronický zánět průdušek a že s tím chodím do nemocnice, ale pořád se o tom píše jako o novince,“ rozčiloval se herec. „Žvásty. Prý jsem také řekl, že chci umřít. Což tedy nechci,“ dodal s tím, že tohle už nemá s novinářskou prací nic společného.

Jiří Krampol řeší zdravotní problémy dlouhodobě:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.