Celebrity

28. ledna 2023 10:46

Eliška Reiglová

Naďa Urbánková bojuje s covidem. Z nemocnice přes dceru poslala vzkaz fanouškům

Zpěvačka Naďa Urbánková (83) prožívá nelehké období. Její zdravotní stav se výrazně zhoršil a kvůli covidu skončila v nemocnici, jak informovala na sociálních sítích její dcera Jana Fabiánová (43). Nyní se její stav naštěstí trochu zlepšil a přes dceru poslala vzkaz fanouškům, kteří na ni mysleli.

„Jestli máte v téhle nelehké době kousek modlitby nazbyt, prosím, věnujte ji mojí mamince. Je v nemocnici s covidem a není jí vůbec dobře,“ napsala na sociální sítě Jana Fabiánová ve čtvrtek. Zároveň fanoušky požádala, aby její mamince nevolali, a že pokud pro ni mají vzkaz, mají ho napsat do komentářů, odkud se k Nadě Urbánkové dostane.

Ještě ve čtvrtek Jana Fabiánová svou maminku nemohla ani navštívit, v pátek se ale situace zlepšila. „Nevím, jak to máte vy, ale za mě kolektivní modlitba funguje. Včera bylo stanovisko lékaře: stav velmi vážný. Ve středu ráno měla máma horečku přes 40 °C. Teplotu už nemá. Dokonce mě k ní dnes pustili,“ zaradovala se.

Naďu Urbánkovou znásilnil vlastní příbuzný. Kdo to byl? To se dozvíte zde.

Velká podpora

Jak slíbila, tak také učinila. Nadě Urbánkové její dcera vzkazy od starostlivých fanoušků skutečně předala. „Moc a moc vás všechny pozdravuje, děkuje za modlitby, energii a lásku. Říkala, že se cítí mnohem lépe. Umíte zázraky,“ napsala Fabiánová v pátek.

Fanoušci a přátelé oblíbené zpěvačky si tak mohou alespoň trochu oddychnout. Byť je Naďa Urbánková stále v nemocnici, cítí se lépe a s covidem za pomoci lékařů a zdravotních sester statečně bojuje.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.