Celebrity

28. srpna 2023 12:50

Marie Makovská

Nečekané setkání Yvetty a Kateřiny Kornové. Naposledy se viděly před dvaceti lety

Na finále soutěže Anděl mezi zdravotníky zavítala exmanželka Jiřího Korna Kateřina (56) a také jeho sestra Yvetta (61). Ani jedna z žen netušila, že se zde setkají, a to nejen ve stejné místnosti, ale i jako členky poroty.

Jak informoval web Super.cz, Kateřina a Yvetta seděly každá na jiném místě v sále náchodského divadla. K improvizovanému setkání došlo až po konci galavečera, kdy společně zapózovaly a usmály se do objektivu. „Jen jsme se pozdravily,“ uvedla Kateřina Kornová. „Nevím přesně, kdy jsme se viděly naposledy. Děti byly ještě malé,“ dodala stroze.

Slavný zpěvák Jiří Korn byl prvním manželem Kateřiny Kornové, která je bývalou modelkou. Seznámili se díky práci, jak před časem sama Kateřina prozradila webu Prima Ženy. „Někdy v roce 1987 jsem dostala nabídku vystupovat v jeho silvestrovské show, tak jsme s kamarádkami udělaly trio a daly si název KLM podle našich jmen (jednou z nich byla i Martina Zbořilová, později Formanová, pozn. red.). Mělo to docela úspěch, takže spolupráce pokračovala a my jsme od Jirky dostávaly další nabídky. V té době jsme byli jen kamarádi. Pak jsem dostala lano od modelingové agentury v Rakousku a odjela jsem do zahraničí. Vrátila jsem se v listopadu 1989, na Vánoce jsme se spolu setkali a už jsme spolu zůstali,“ objasnila. Jiří Korn s Kateřinou spolu mají dvě děti, Filipa a Kristýnu.

Čtěte také: Tajemný manžel Kornové. Pohyboval se v nejvyšších kruzích, s Yvettou si stále vykají

Kristýna (30) letos porodila dceru a zároveň první vnouče svým rodičům Jiřímu a Kateřině: „Máme vnučku. Jmenuje se Isabela,“ prozradila před pár měsíci exmanželka Jiřího Korna a dodala, že určitě bude hlídací babička.

Také v životě Yvetty Kornové se letos udála životní změna, když se vdala za svého dlouholetého přítele Josefa Petrů. Vzdala se i slavného příjmení Kornová, pod kterým ji každý zná. Svatba to byla skromná a plná nečekaných překvapení. Nevěsta neměla žádné šaty, ale lněné laclové kalhoty, které doplnila kloboukem, bílou šálou a květinami.

Podívejte se, jak vypadala svatba Yvetty Kornové a Josefa Petrů:

Sdílejte článek
Štítky rodina sestra setkání exmanželka Kateřina Kornová Jiří Korn Yvetta Kornová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.