Celebrity

30. července 2023 05:30

David Laštovka

Yvetta Kornová promluvila o vztahu s bratrem Jiřím Kornem. Nenáviděla jsem ho, přiznala

Yvetta Kornová se vdala. Pár oddával režisér Magnusek

Yvetta Kornová pochází ze slavného uměleckého rodu. Je nejmladší ze čtyř sourozenců. Všichni pokoušeli štěstí v showbyznysu, nejdále to dotáhla ona a její bratr Jiří. Byly doby, kdy mezi sebou měli vztahy velmi napjaté. O co šlo?

Yvettu Kornovou a její tři sourozence dělí více než 11 let. Jako nejmladší z rodiny se v dětství mnohdy cítila osamělá. „Na dětství vzpomínám docela hezky, i když jsem se cítila sama. To ve mně nějak zůstalo do dneška, i když mám tři děti, mám v sobě takové temno,“ svěřila se v pořadu 13. komnata.

Čtěte také: První slova Yvetty Kornové o svatbě. Šaty koupila v sekáči, děti nepozvala

Hereckou hvězdou se přitom stala už v deseti letech, když na základě konkurzu získala roli ve filmu Šest medvědů s Cibulkou a rok nato ve snímku Přijela k nám pouť. Mnohými byla označována jako protekční dítě kvůli slavnějšímu bratrovi Jiřímu Kornovi, což velmi těžce nesla, neboť to nebyla pravda. Práci před kamerou získala díky svému talentu. „Já jsem bráchu začala vlastně i nenávidět. Najednou jsem měla pocit, jako by mi ubližoval. Ale on za to nemohl. Dělala jsem věci, které byly na škodu. Chodila jsem špinavá, nosila jsem roztrhané kalhoty, abych mu dělala ostudu,“ zavzpomínala Yvetta.

Propadla tvrdým drogám a alkoholu

Byl to přitom právě její bratr Jiří, který ji v jejích 23 letech odvedl na léčení. Yvetta odešla z konzervatoře a propadla drogám a alkoholu. „Drogy začaly být i doma, dobrovolně jsem si je nechala píchnout. Drogy jsem brala rok a půl,“ uvedla v pořadu 13. komnata. Kvůli závislosti jí úřady odebraly z péče všechny děti.

Mohlo by vás zajímat: Manžel Kornové se pohyboval v nejvyšších kruzích. S Yvettou si stále vykají

Nakonec ale všechno dobře dopadlo a Yvetta se svých démonů dokázala díky vlastní vůli zbavit. Dnes opět září štěstím. Provdala se za novináře, spisovatele a příležitostného herce Josefa Petrů. S ním spokojeně žije poblíž Náchoda. Starají se o osm koček a dvě ovce. Její o 16 let starší bratr Miloslav byl tanečník, baletní mistr a pedagog. O 11 let starší Tamara působila jako tanečnice.

Sdílejte článek
Štítky drogy alkohol sourozenci bratr sestra vztah svatba herečka Jiří Korn Yvetta Kornová Josef Petrů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.