Zasloužíš si lepšího! Nejhorší rozchodové fráze mužů. Slyšela jste už některou?

Rozchod není nikdy hezkou záležitostí ani pro jednoho z partnerů. Ovšem existují hlášky, které nasadí už tak nepříjemné situaci korunu. Jaké otřepané fráze muži nejčastěji používají? A co ve skutečnosti znamenají?

Někteří muži zkrátka nemají odvahu ukončit vztah férově a na rovinu. Místo toho, aby vám upřímně řekli důvod rozchodu, raději použijí otřepané a nicneříkající fráze. Za ty se schovávají, aby nemuseli říkat pravdu, která by byla o něco bolestivější. Dali jsme dohromady ty nejpoužívanější rozchodové fráze. Jsou vám některé z nich povědomé?

Mohlo by vás zajímat: Jak řeší rozchod s partnerem jednotlivá znamení? Lev křičí, Býk se začne přejídat

„Není to v tobě, je to ve mně.“

Asi jedna z nejpoužívanějších vět vůbec. Tuhle frázi muži používají, aby se nemuseli pouštět do složitého vysvětlování svých pocitů. Naopak mnohem lepší varianta by byla, kdyby vám na rovinu řekli, co jim nevyhovovalo nebo vadilo. Vám by to alespoň dalo nějaký podnět, co do budoucna zlepšit. Místo toho se dočkáte pouze této nicneříkající věty, ze které si neodnesete vůbec nic a vlastně ani nebudete vědět, proč váš dosavadní vztah skončil.

Čtěte také: Rozchod bolí, ale můžete se z něj hodně poučit

„Zasloužíš si někoho lepšího.“

Ruku na srdce, který chlap by vám dobrovolně říkal, že je někdo lepší než on? Muži jsou egoisté a určitě by vám nikdo tohle upřímně netvrdil, pokud by sám neměl zaječí úmysly. V tomhle případě ho buď tíží svědomí, jelikož už něco provedl a sám ví, že to nebylo dobré, anebo si chce jednoduše zachovat status „správňáka“ a odejít jako hodný kluk.

„Potřebuju být chvíli sám.“

Tuhle větu většinou slyšíte v souvislosti s pauzou. Vážně ale existuje přestávka od vztahu? Ve většině případů nic takového nefunguje a nevěstí to nic dobrého. Pokud vás člověk miluje, nepotřebuje si od vás odpočinout. Bohužel muži v takovém případě už většinou mají někoho jiného, kdo jim zamotal hlavu a oni se rozhodují, s kým vlastně chtějí být. Málokdo využije pauzu ke smysluplnému přemýšlení o vztahu a o tom, co by mohl změnit k lepšímu, aby partnerství fungovalo.

„Nejsem připravený na vážný vztah.“

V překladu to znamená, že si buď chce užívat, anebo není připravený na vážný vztah s vámi. S největší pravděpodobností vedle vás nevidí svou budoucnost a neumí si vás představit jako manželku nebo matku svých dětí. Říct tohle do očí ale vyžaduje opravdovou odvahu a tu má málokdo.

„Zůstaneme přáteli.“

Je to sice hezké gesto, ale téměř žádný vztah nemůže plynule přejít v přátelství. Po nějaké době možná, ale hned určitě ne. Někteří muži si touží ponechat zadní vrátka pro případ, že by jim nevyšel jejich budoucí vztah, nebo kdyby zjistili, že vlastně nic lepšího na výběr není. Ale chcete být něčí cena útěchy?

Sdílejte článek
Štítky láska rozchod muž partnerství vztah žena

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.