Nejzamilovanější český televizní kanál Prima LOVE slaví 13. narozeniny

První setkání Haziran a Poyraze - Láska s vůní oliv

Prima LOVE své již 13. narozeniny slaví letos 8. března na Mezinárodní den žen. Divačkám přináší po celý rok nejen oblíbené romantické stálice, jako je Doktor z hor nebo filmy podle příběhů Rosamunde Pilcherové, ale i seriálové novinky zahraničních produkcí, které nabízí každý den.

Po uvedení celé řady celosvětově úspěšných tureckých zamilovaných seriálů, mezi kterými byly Láska s vůní oliv (Ada Masalı) nebo Láska beze slov (Aşk Laftan Anlamaz), je právě nyní na obrazovkách Ve hře je láska (Kiralık Aşk). A protože lásky není nikdy dost, letos na jaře nabídne Prima LOVE divačkám hit Čas lásky a třešní (Kiraz Mevsimi). Narozeniny pak kanál tradičně oslaví 1. května v pražské Grébovce v rámci akce DERMACOL LOVE DAY.

Sledujte seriál Láska s vůní oliv a další romantické pořady kdykoliv online na prima+

„Prima LOVE je za dobu svého vysílání etablovaným kanálem, na kterém si své oblíbené pořady najdou všechny divačky napříč cílovými skupinami. V posledním roce jsme zavedli každé odpoledne dvojitý slot, ve kterém přinášíme celosvětově úspěšné zahraniční seriály, především z turecké produkce, který se u našich divaček těší vysoké oblibě. Do konce letošního roku jim tak nabídneme ještě čtyři premiérové tituly. Kromě Času lásky a třešní (Kiraz Mevsimi) se mohou těšit na Zvrat osudu (Baht Oyunu), který je již nyní dostupný na naší službě prima+, dále na Sladkou pomstu (Tatlı Intikam) nebo Pokoj č. 309 (No: 309),“ říká Alex Ruzek, programová ředitelka skupiny Prima.

Oblibu kanálu mezi českými ženami potvrzují i jeho čísla sledovanosti. Za posledních dvanáct měsíců dosáhl share v cílové skupině ženy 15+ v celodni na 3,05 %. Nejsledovanějšími pořady byly romantické příběhy z per autorek Ingy Lindströmové, Emilie Richardsové a Rosamunde Pilcherové.

Prima LOVE je historicky třetím kanálem Primy, její vysílání začalo 8. března 2011. Jméno kanálu LOVE je zkratka vytvořená iniciálami slov: Láska, Osudy, Vztahy, Emoce. Ta zároveň charakterizují obsah kanálu, který je zaměřen na všechny ženy, které se chtějí bavit při sledování těch nejlepších seriálů, pořadů a filmů, a to v časech, které jsou pro ně co nejkomfortnější.

Kanál bude letos již pošesté slavit své narozeniny i mimo televizní obrazovky, a to v rámci oblíbeného eventu DERMACOL LOVE DAY, který se bude tradičně konat na Prvního máje. V nádherném prostředí rozkvetlého pražského parku Grébovka bude připraven bohatý program plný hýčkání, lásky a krásy pro všechny členy rodiny. Chybět nebudou hned dvě pódia, několik hudebních vystoupení, kosmetické procedury, novinky z oblasti krásy, módy i zdraví ani zábavné aktivity pro ty nejmenší.

Zdroj dat: ATO - Nielsen

Sdílejte článek
Štítky láska FTV Prima narozeniny Prima Love Rosamunde Pilcher Emilie Richards Havlíčkovy sady Prima LOVE cílová skupina prima+ Inga Lindström Zvrat osudu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.