Nela Slováková přišla o milovanou babičku. Nic už nebude jako dřív, říká

Influencerka Nela Slováková prožívá chvíle plné smutku a bolesti. Ve středu jí zemřela milovaná babička, kterou už delší dobu trápily zdravotní problémy. Slováková o tom informovala na sociálních sítích a přidala krásná slova plná lásky.

Brněnská influencerka Nela Slováková měla svou babičku velice ráda. Tu však už delší dobu trápily zdravotní komplikace a byla upoutaná na lůžko. „Kéž by její trápení skončilo,“ napsala před časem na svém Instagramu. Babička trpěla bolestmi a musela dostávat silné léky. „Tady si člověk uvědomí, co je v životě důležité, jaké malichernosti řešíme. Teď si člověk vyčítá, že tady nebyl častěji, život je jen jeden,“ přiznala Slováková.

Odchod babičky rodina tedy vzhledem ke zdravotnímu stavu sice čekala, na bolest ze ztráty milovaného člověka se však nikdy dopředu připravit nejde. Účastnice reality show Hotel Paradise se o smutnou zprávu podělila na sociálních sítích.

Černobílá fotografie plná emocí

Milovaná babička Nely Slovákové odešla ve středu. „Ten den, kdy jsi odešla…30. 8. 2023. Nejlepší babička, která si do poslední chvíle myslela, ze příští rok půjde zase okopávat zahrádku a musí mě naučit ty kynuté buchty. Odešla jsi doma. Tam, kde jsi to nejvíc milovala a měla všechny kolem sebe. Nic už nebude jako dřív,“ napsala Nela k černobílé fotografii na Instagramu. Na snímku je vidět její ruka, která drží tu babiččinu.

Mohlo by vás zajímat: Emma Smetana o smrti otce: Byl v kómatu a zemřel na Štědrý den, on mě přivedl k hudbě

Pod příspěvkem se okamžitě začaly hromadit komentáře. „Upřímnou soustrast,“ napsala například Eva Decastelo. Fotografii okomentovala i řada fanoušků. „Upřímnou soustrast! Nemohli jste pro odchod babičky udělat líp, než že jste jí dopřáli být doma do polední chvíle!“ doplnila další žena.

Před nedávnem zemřel také slavný hudebník Vašo Patejdl:

Sdílejte článek
Štítky babička rodina smutek úmrtí celebrity Nela Slováková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.