Celebrity

13. července 2024 10:28

Vanesa Havlíková

Nela Slováková si pořídila luxusní byt se čtyřmi terasami. Vyšel na desítky milionů

Influencerka a podnikatelka Nela Slováková (34) si pořídila další nemovitost. Poté, co koupila apartmány v Chorvatsku, které již nějakou dobu pronajímá turistům, se nyní pochlubila tím, že si v centru Brna pořídila luxusní byt se čtyřmi terasami.

Nela Slováková zainvestovala do další nemovitosti. V Brně si pořídila luxusní penthouse za několik milionů, na který si musela vzít hypotéku. Podnikatelka se netají ani tím, že touží po další koupi nemovitosti v zahraničí, konkrétně na exotickém Bali.

Čtěte také: Nela Slováková o založení rodiny: Partner by už trochu chtěl, já mám ale kariéru

Luxusní sídlo se čtyřmi terasami

„Byt byl strašně drahý. Má 400 metrů a k tomu ještě terasy. Chtěla jsem i domeček na Bali, ale koupila jsem si takhle obrovský penthouse, tak Bali musím odložit. Stálo to desítky milionů korun. Vzala jsem si i hypotéku, ještě to bude další miliony stát, protože to je úplný holobyt. Těším se na designování,“ uvedla Nela Slováková pro web Super.cz.

Slováková se na sociálních sítích sledujícím dále svěřila, že obrovský byt byl vždy jejím snem. Brněnská podnikatelka touží vlastnit takové nemovitosti, ze kterých dle jejích slov všem spadne brada.

„Mám mnoho snů, které si plním. Mým snem bylo mít obrovský byt. Ani ne veliký dům, ale krásný a obrovský byt v posledním patře o velké rozloze. A mně se to podařilo. Kdo mě znáte, nechlubím se, však víte. Jen jsem strašně pyšná, tak jako se s vámi dělím o spoustu věcí, chci se s vámi podělit i o tohle,“ objasnila v příspěvku na Instagramu s tím, že si uvědomuje, že nyní ji čeká nákladné zařizování.

Podívejte se na rozhovor s Nelou Slovákovou, v kterém mluví o partnerovi i založeni rodiny:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.