Nešťastná Eva Burešová přišla o roli. Důvod odmítnutí se jí zdá absurdní

Eva Burešová (29) aktuálně patří k nepřehlédnutelným tvářím. Dokazuje, že umí ztvárnit jakoukoliv roli, ať už v divadle, či ve filmu. To ale zřejmě není dost, protože přišla o příležitost, se kterou už v podstatě počítala a na kterou se těšila. A to pouze kvůli vzhledu. Zdůvodnění jí připadá absurdní.

Eva Burešová je oblíbenou herečkou, které se kariérně daří výborně. Náročné povolání dokáže také skvěle balancovat s rodinným životem. O to větším překvapením pro ni bylo, že nedostala roli, kterou po předchozí domluvě už vlastně považovala za jistou a z níž byla nadšená. Odmítnutí bylo nečekané a podivně odůvodněné.

Příliš mladá maminka

„Včera jsem přišla o jednu filmovou roli, na kterou jsem se moc těšila. Nakonec se rozhodli pro jinou herečku, protože já prý vypadám na to, abych hrála maminku, moc mladě,“ postěžovala si na Instagramu Eva Burešová, které připadá takové zdůvodnění absurdní.

Devětadvacetiletá Burešová je přitom dvojnásobnou maminkou. S bývalým partnerem má pětiletého syna Nathaniela a s Přemkem Forejtem sedmiměsíčního Tristana Williama. Před kamerou ji tak jako maminku odmítli, i když v realitě jí skutečně je a radosti i strasti spojené s mateřstvím moc dobře zná.

„Mám být smutná, že když už vše bylo domluvené, já přišla o roli? Anebo je děsně cool, že i když mám sama dvě děti, tak maminky ještě hrát nemůžu, protože prý vypadám mladě?“ otázala se zmatená herečka, kterou si diváci zamilovali například i v seriálech Slunečná či ZOO.

Útěcha od kolegů

Aby Evě Burešové zmírnili neštěstí spojené se ztrátou role, na kterou se těšila, přispěchali jí na pomoc v komentářích na sociálních sítích kolegové. „No vidíš... Já nemám ani jedno dítě a hraju maminku devíti dětem,“ zasmála se Anna Slováčková. „Vůbec se tím nezabývej, kotě! Hned se ti uleví,“ napsal Hynek Čermák.

Eva Burešová v nejnovější muzikálové roli:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.