Celebrity

21. července 2023 13:40

Josef Šťastna

Netuším, kde Zdenička nyní je. Obermaierová se bojí o kamarádku Hadrbolcovou

Zdena Hadrbolcová (86) se přestala ukazovat na veřejnosti a panují obavy, že po zdravotní stránce na tom není vůbec dobře. Dokonce ani její kamarádka Jaroslava Obermaierová (77) netuší, v jakém stavu populární herečka nyní je.

Herečka Zdena Hadrbolcová v prosinci prodělala mrtvici a od té doby je odkázána na pomoc svého okolí. Nedávno oslavila 86. narozeniny a žádný z kolegů jí bohužel nemohl popřát. Podle Blesku tak dnes nikdo z hereckého světa neví, jak na tom v současné době Hadrbolcová po zdravotní stránce je.

Mohlo by vás zajímat: Tajemství Susan Boyle. Loni prodělala mrtvici, znova se učila mluvit i zpívat

„Ráda bych Zdeničce zavolala, ale jak jsem zjistila, už delší dobu nemá telefon. A vůbec netuším, kde se vlastně nachází. Je to moc smutné. Ach, to stáří je tak těžké,“ uvedla pro deník Aha! Jaroslava Obermaierová (77), kterou s herečkou dlouhé roky pojilo kamarádské pouto.

Synovec Hadrbolcové si ale nepřeje, aby tetu kdokoli kontaktoval. Chce chránit její klid i soukromí. Nikdo tedy neví, kde přesně se herečka nachází. Naposledy ji fotografové webu eXtra.cz zastihli při převozu do léčebny pro dlouhodobě nemocné.

Čtěte také: Jaroslava Obermaierová si stěžovala na drahé energie. Nyní si koupila byt v Praze

„Celý život spoléhala jen na sebe – a najednou to nejde. Poslední roky, když jsme si volávaly, si stále stěžovala na zdraví a potíže s ním spojené,“ doplnila Obermaierová s tím, že má o Zdeničku obavy. Hadrbolcová žila roky sama, na stáří si pořídila hezký byt na Malé Straně. Na lásku nikdy štěstí neměla. Vdaná byla pouze jednou, když si v mládí vzala svou studentskou lásku. Manželství nemělo dlouhého trvání a brzy se rozpadlo. Žádný další hlubší vztah už Hadrbolcová nenávazala.

Jak dnes žije Jaroslava Obermaierová? Podívejte se na video:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.