Nikdy jsem nebyla chudák! Taťána Kuchařová se snaží ukázat, že žít se dá i bez muže

Kuchařová hodnotí rok 2024

Půvabná Taťána Kuchařová už je více než rok sama. Snaží se ale navodit dojem, že ji to netrápí. Pro magazín Showtime uvedla, že odchod Ondřeje Brzobohatého od manželského stolu zvládla a že není žádná chudinka.

Taťána Kuchařová o soukromí moc nemluví, ale během roku 2023 byla sama. Snad ten nový rok bude lepší a bývalá Miss World najde někoho, kdo ji bude mít rád.

„Že si člověk dává partnerský detox, neznamená, že je sám a opuštěný ani to, že je chudák. To já rozhodně nejsem a nikdy jsem nebyla. Akorát si prostě od jisté doby chci nechávat věci pro sebe a chci mít klid. Myslím, že je to pochopitelné,“ uvedla Kuchařová pro magazín Showtime.

Rok bez muže po svém boku nebere nijak negativně. „Mám kolem sebe, zaplaťpánbůh za to, tolik blízkých lidí, kterým můžu kdykoliv zavolat, že jsem nikdy neměla vlastně potřebu si něco kompenzovat. Hlavně všechny věci se snažím řešit sama v sobě,“ přiznala modelka. „Nekompenzuju si své pocity někým jiným,“ doplnila s upřímností v hlase okouzlující žena, kterou na kolena málem srazil rozvod s úspěšným hudebníkem Ondrou Brzobohatým. Ten je nyní šťastný s moderátorkou Danielou Písařovicovou.

Kuchařové prý osamocení připisuje společnost

Podle Kuchařové jí společnost přisuzuje osamocení. Realita je ale prý úplně jiná. „To, jak se tady neustále prezentuje, že jsem opuštěná a tak dál, je taková hra. Spíš se mi ta role podsouvá, protože se to asi víc čte nebo nevím. Takhle to nikdy nebylo a není. Myslím, že ani nikdy nebude,“ uvedla modelka a bylo vidět, že na tato slova dává duraz.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak v Jevanech bydlel Karel Svoboda

O tom, zda v roce 2023 s někým po rozpadu manželství zkusila randit, půvabná žena mluvit nechce. Vzkázala, že si chce nyní své intimní soukromí střežit. Vše je prý v pořádku, ale bude to držet v tajnosti.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.