Celebrity

24. června 2024 12:50

Tomáš Durčák

Nikol Trojanová z VyVolených se vdala. Tajnou veselku propálila družička

Hvězda reality show a dnes influencerka Nikol Trojanová byla po boku partnera Lukáše Holana léta šťastná. Necelé dva roky po jejich romantických zásnubách ve Švýcarsku se nyní rozhodli říct si konečně své ano. A byť se Nikol rozhodla zatím o vdavkách mlčet, její rovněž známá kamarádka onen velký den „propálila“ na svých sociálních sítích.

Nikol Trojnaová už dnes dávno není tou divokou brunetkou, která řádila v nejedné reality show a užívala a svůj díl propařených nocí a protančených večírků. Nakonec se z veřejného života prakticky zcela stáhla a dnes už do svého soukromí nechává nahlédnout jen skrz své sociální sítě. Největší novinku v jejím životě byste však na nich hledali marně.

Rapperka Sharlota totiž ve svých stories o víkendu sdílela snímky šťastné Nikol, která ve svatebních šatech rozlévá hostům s manželem šampaňské. Utajená veselka se odehrála necelé dva roky poté, co Nikol její dlouholetý partner Lukáš na dovolené ve Švýcarsku v horském průsmyku San Bernardino požádal o ruku.

„Kdyby to byla zas úplně malá svatba, bylo by mi to líto. Chtěla bych trošku větší, ale nic megalomanského,“ zasnila se v roce 2023 Nikol v rozhovoru pro web VipStar.cz, v němž rovněž přiznala, že už má i poměrně dobrou představu o svých svatebních šatech. A na naše oslovení už prozrazenou veselku rozhodně nepopírala, ba dokonce se svěřila, jak se jako novopečená manželka cítí (viz níže).

Nikol si začátkem června užila skvělou rozlučku se svobodou v italském Milánu. Ani zde nechyběla její kamarádka Sharlota:

Nikol během celé veselky, která se podle všeho odehrála ve Dvoře Hoffmeister v obci Čicovice nedaleko od Prahy, vystřídala postupně hned několik šatů. Na snímku, jenž očividně pochází už z dobře rozjeté svatební hostiny, tak na sobě má už pohodlnější a méně ozdobné šaty, které na sobě během samotného obřadu neměla.

Sharlotta Blakk, která šla své dobré kamarádce za družičku, ukázala kromě snímků z hostiny třeba i veskrze tradiční svatební menu Nikol Trojanové. Čtyřchodová hostina nicméně byla postavena tak, že každý chod měl i svou vegetariánskou alternativu. Místo šunkové rolky s křenem, celerovou hořčicí a nakládanými ředkvičkami si tak svatebčané jako předkrm mohli dát i míchaný listový salátek s křenovou pěnou.

Poté následoval slepičí vývar s játrovými knedlíčky, případně zeleninový vývar. Hlavní chod obstarala telecí svíčková na smetaně s variací knedlíků, brusinkami a šlehačkou. Vegetariáni opět měli vlastní variantu, kde maso nahradil tempeh. Sladkou tečku obstaral jak jinak než svatební dort.

„Odpovím asi jako všechny jiné nevěsty, žádná změna u mě nenastala,“ odpověděla Nikol Trojanová na dotaz redakce webu Prima Ženy, jak se nyní jako vdaná paní cítí. V galerii na vás čekají exkluzivní snímky z její utajené svatby, které nám laskavě poskytla. A jelikož je Nikol velkou milovnicí cestování, určitě se co nevidět na svém Instagramu pochlubí nějakými snímky ze svatební cesty s manželem Lukášem.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.