Móda a krása

1. září 2023 09:45

Komerční sdělení

Nový trend na obzoru: boty jak ze školních let

Každý další rok přináší nové módní trendy, jak v high fashion, tak i ve streetwearu. Jestli chcete držet krok s tím, co nosí se na ulicích největších metropolií, musíte si pořiďte pár oldschoolových sneakerů. Nadcházející sezona je silně zaměřena především na boty ve stylu sporty v estetice 00. let Přední značky, jako jsou adidas nebo Nike, nabízejí jedinečné reedice svých legendárních modelů. Prohlédněte si osvěžené kecky a tenisky doplněné novodobými technologiemi, které stále vypadají, jako v době Vašich školní let.

Throwback time

Móda vždy ráda odkazovala na předchozí dekády. Není tedy divu, že dnes rovněž čerpá to nejlepší z minulosti, jednak s dodáním aktuálního stylu. Současně ve streetstyle vládne eklekticismus v podobě mixu trendů z počátku 21. století. Můžeme tedy pozorovat efektivní propojování stylů hippie, glam rocku a skate, která kralovaly v roce 2000. Za připomenutí stojí tehdy slavné outfity takových popkulturních ikon jako Britney Spears, Avril Lavigne nebo Christina Aguilera, které vždy doplňovaly svůj look odpovídající obuví. Sneakery s pýchou nosily nejen zpěvačky popu, ale rovněž hvězdy rapu a kina. Díky nim ideálně zdůraznily svůj individuální styl, a přitom se mohly těšit maximálním komfortem. Taky Vám chybí pohodlí v městském stylu, které si pamatujete ze školních let? Nyní kultovní tenisky mohou být opět Vaše!

Kecky adidas – vraťte se k oblíbeným modelům

Slavná značka se třemi pásky nepřetržitě zůstává na špici. Značka adidas má na svém kontě mnoho modelů, které si dobře pamatujeme z z dávnějších let a které nyní zažívají velký come back. Boty adidas Gazelle a adidas Samba budou jistě v nadcházející sezoně nezbytností. Oba modely jste mohli v poslední době vidět ve stylizacích takových módních ikon, jako jsou Bella Hadid či Hailey Bieber. Sneakery se charakterizují nízkými střihy a lehkostí, která je tak důležitá v každodenním nošení. Boty jsou vyvozené ze sportu, takže můžete počítat i s podporou a pevným krokem během procházení po městských ulicích. Mezi nabídkami najdete např. klasické černé a bílé varianty zdobené třemi proužky. Jestli Vám jednak záleží na výraznější estetice retro, sáhněte po barevných teniskách adidas, které budou zajímavým elementem Vašich pouličních outfitů. Jestli se chcete přenést v čase do nezapomenutelných 80. let, rozhodněte se pro tenisky adidas Hamburg. Jejich retro formu prolomuje zajímavá barva v odstínech pastelové růžové, fialové lila či láhvově zelené. Oldschoolový look v nejlepším vydání Vám umožní vytvořit také kolekce adidas Nizza. Nadčasové kecky jsou zde propojené s efektivní podrážkou ve formě platformy. Novodobý potisk a propracované detaily dokazují, že značka adidas je mistrem ve tvoření nových evergreenových verzí.

Kecky Nike – nadčasový styl

Propracovanou streetwearovou stylizaci v duchu tehdejších dekád stvoříte také s nabídkami ve znamení Swoosh. Mezi obuvnickými trendy, které se vracejí do obliby, dominuje návrat do modelů inspirovaných sportem. První kecky a tenisky Nike byly stvořené s myslí o hráčích basketbalu, jednak rychle si získaly uznání mezi zákazníky hledající pohodlné a praktické boty na běžné nošení. Mezi nejpopulárnější nabídky patří basketbalové Nike Blazer. Současně znovu vládnou na ulicích a můžete je obdivovat v ještě lepší verzi. Vysoký kožený svršek po kotníky přivolává basketbalové dědictví, a pevná přilnavá podrážka Vás nezklame ani během intenzivních dní. Dodejme do tohoto stylovou barvu, kterou doplňuje kultovní logo Swoosh.

Pamatujte, že nejlepší výběr módních kecek, tenisek a sneakerů najdete v Sizeer. Nakupujte online nebo navštivte jednu z našich kamenných prodejen.

Sdílejte článek
Štítky styl Adidas Komerční sdělení sport školní rok basketbal tenisky obuv Nike trend oděv Britney Spearsová Avril Lavigne kecky Sizeer

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.