Seriály a filmy

22. října 2024 12:39

Zuzana Schneidewind

Oblíbená ZOO bude pokračovat jako denní seriál. Představí nové postavy i prostředí

Lenka Hornová o novém seriál Kamarádi a natáčení denní ZOO

Potvrzeno! V ateliérech v pražských Malešicích se již pilně natáčejí nové začátky denního seriálu ZOO. Jaké známé tváře v seriálu uvidíme i nadále, kdo do něho nastoupí a více o ději nám prozradila ředitelka obsahu skupiny Prima a producentka ZOO Lenka Hornová .

Od úterý 22. října obsadil na televizní obrazovce místo ZOO nový rodinný seriál Kamarádi. Fanoušci hrdinů z oblíbené zoologické zahrady se se svým oblíbeným seriálem však úplně loučit nemusejí. Již od ledna 2025 se ZOO opět vrací do televize i na streamovací platformu prima+ ve formě denního seriálu, který je plánován na podvečer před Hlavní zprávy.

Zkraťte si čekání na denní ZOO. Všechny díly původního seriálu jsou nyní dostupné online na prima+

ZOO - Nové začátky, nové postavy, nová prostředí

Denní ZOO - Nové začátky nabídne nejen nové příběhy, ale také nová prostředí a v neposlední řadě představí také několik nových postav.

Mohlo by vás zajímat o fenoménu ZOO: seriál průměrně sledovalo přes 1 milion diváků

„Je načase po skoro třech letech nabídnout divákům nové příběhy i nové tváře. Využili jsme ten velký úspěch, který ZOO celou dobu měla, a rozhodli jsme se, že ZOO přetavíme do denního seriálu, který od nového roku divákům nabídneme před Hlavními zprávami,“ potvrdila Lenka Hornová pro CNN Prima NEWS s tím, že ZOO se dočká lehkého omlazení. Do zahrady například přijde pět mladých krásných sympatických ošetřovatelů, kolem nichž se budou odehrávat nové zajímavé příběhy.

Haďák má velké plány, návrat soudce Petra

„Protože lidé často nosili do zoo svá nemocná zvířátka – měli pocit, že když je zoo plná veterinářů a odborníků, že by jim pomohli – jedno z prvních rozhodnutí, které Haďák coby ředitel zoologické zahrady učinil, je to, že ve spolupráci se zoo zřídí veterinární kliniku, kde se mohou ošetřovat i domácí mazlíčci,“ nastínila pro Prima Ženy novinky z děje chystaného denního seriálu ZOO Hornová.

Více prostoru v příběhu dostanou také oblíbené postavy v podobě Marka a Vojty z baru, kteří přebírají restauraci v areálu zoo. Další zajímavá dějová linka vzniká kolem postavy soudce Petra, který se do ZOO nedávno vrátil. „Do města se nastěhují také tři sestry právničky, které si tam otevřou malou advokátní kancelář a budou zastupovat úplně obyčejné lidi… Takže v ZOO budeme řešit i soudní případy,“ prozradila ještě Lenka Hornová.

Připomeňte si ještě nejzajímavější okamžiky z příběhu Sid a Haďáka, kteří spolu v denní ZOO přivítají na svět miminko.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 10. 2024

Vášnivý dopis nebo telefonát může přijít od blízkého přítele nebo milostného partnera. Dotyčný může být zmatený a citově strádat. Buďte laskaví. Pokud jste přemýšleli o tom, že se pustíte do psaní, je to ten správný den. Vaše představivost se vznáší vysoko. Nechte slova plynout a příliš se nyní nezabývejte gramatikou a strukturou. Upravovat můžete později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.