Celebrity

10. července 2024 10:28

Michaela Vlčková

Helena Vondráčková truchlí. Její dlouholetý přítel prohrál boj s leukémií

Zpěvačka Helena Vondráčková (77) truchlí nad ohromnou ztrátou. Zemřel totiž její dlouholetý kamarád a německý manažer Werner Düwelt, který v pětasedmdesáti letech podlehl zákeřnému onemocnění.

Muzikant Werner Düwelt zemřel v důsledku leukémie, se kterou bojoval v uplynulých dvou letech. „Byl to náš letitý přítel. Je to pro nás velmi bolestná zpráva,“ svěřila se zdrcená Vondráčková deníku Blesk.

Čtěte také: Luděk Sobota promluvil o románku s Vondráčkovou. Měli se brát, prvního syna se zřekl

Smutnou zprávu o odchodu přítele se oblíbená zpěvačka dozvěděla od vdovy po Düweltovi. „Měli jsme mnoho společných pracovních zájmů. Byl mým manažerem v Německu, ale také skvělým muzikantem. Byl vynikající člověk s báječnými vlastnostmi, ale bohužel ho před dvěma lety postihlo vážné onemocnění, leukémie,“ dodala truchlící Vondráčková.

Připomněla také, že s muzikantem jezdili i na společné dovolené. „Byli jsme v Tatrách nebo u Baltu. Často jezdil s manželkou také k nám na hausbót. Měl moc rád Česko, naši kulturu, jídlo, hudbu. Bude nám moc chybět,“ doplnila zpěvačka.

Nejvíce Vondráčková spolupracovala s Düweltem v letech 2008 a 2020, kdy natočila dvě desky s dětmi z mateřské školy Deutsche Schule Prag, přičemž muzikant k desce napsal písničky, napsal web Aha!.

Přítel Lucie Vondráčkové čelil šikaně. Děti ho topily, učitelé hnali do zvláštní školy:

Sdílejte článek
Štítky smrt smutek úmrtí Helena Vondráčková manažer truchlení Werner Düwelt

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 8. 2024

Přemýšleli jste o adopci domácího mazlíčka? I kdyby ne, mohl by vám nyní do života vstoupit roztomilý pejsek nebo kočička, kteří projeví zájem zůstat s vámi, Berani. Nedovolte, aby vám v cestě stály přízemní úvahy. Zvíře by vám nyní mohlo do života přinést spoustu radosti. Vaše zdraví by se mělo i nadále zlepšovat, i když energie může přicházet a odcházet.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.