Celebrity

16. října 2024 09:59

David Laštovka

Ondřej Sokol žije s o 21 let mladší ženou a uvažují nad dítětem. Dcera se potatila

Herec, moderátor, někdejší hvězda Partičky Ondřej Sokol, který 15. října slaví 53. narozeniny, má z manželství s o šest let mladší herečkou a dabérkou Kateřinou Lojdovou dvě děti, dceru Ester a syna Adama. Jak ale přiznal, nejsou jediné, které vychovává.

Po nevydařeném manželství s herečkou Kateřinou Lojdovou, s níž má dvě děti, dceru Ester a syna Adama, se Ondřej Sokol zamiloval do půvabné o 21 let mladší Nikol, která je učitelkou v mateřské škole. Žijí spolu už téměř deset let a jak moderátor a herec přiznal, jejich rodinka je početná. „Niky má ještě svoje dítě, takže máme tři děti,“ svěřil se v rozhovoru pro pořad Showtime.

Čtěte také: Nečekané tajemství Ondřeje Sokola: V mládí byl šikanován. Otec utekl do Kanady

U porodu byl hysterický

Úvahy ohledně společného potomka prý s partnerkou doma probírají. „U nás se to přelejvá. Máme chvíle, kdy si říkáme, že jo, pak zase že ne. Nevím, jestli na další dítě už ale nejsem starej,“ poznamenal Sokol. Na všechny své děti je nesmírně pyšný. Když přicházely na svět, byl u porodu a intenzivně to prožíval. „Byl jsem takovej hysterickej otec. Měl jsem pocit, že se každou chvíli stane něco strašnýho. Díval jsem se na svou ženu a říkal si, že to nemůže dát, že to musím bejt já, kdo to dítě přivede na svět. Měl jsem porodní bolesti,“ zavzpomínal s úsměvem.

Čím chtějí být jeho děti?

Po rozvodu se synem a dcerou tráví každou volnou chvíli a jezdí s nimi na společné dovolené. Děti měly období, kdy chtěly dělat stejné povolání jako on. Ester před několika lety dokonce vyrazila na zkušenou studovat do Kanady, kde žije jeho sestra. Otec s ní v totalitních dobách emigroval do Kanady.

Kdy bude svatba?

Ondřej Sokol je ve vztahu s Nikol maximálně spokojený. Skvěle se doplňují a rádi tráví čas v Jeseníkách, kde má chalupu. Před pěti lety ji během romantického výletu v Londýně požádal o ruku a svatbu plánoval uskutečnit v Las Vegas. Přestože se k zásadnímu životnímu kroku zatím neodhodlali, milují se čím dál víc. „Dobrá zpráva je, že nám to vydrželo a teď se máme ještě líp, než jsme se měli,“ uvedl s úsměvem Ondřej Sokol, který vyrůstal v Šumperku a jako dítě se toužil stát letcem a tenistou. Vystudoval gymnázium a poté pražskou DAMU.

Podívejte se na rozhovor s Ondřejem Sokolem o jednom z jeho nejúspěšnějších filmů:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 10. 2024

Vaše energie je na nejvyšší úrovni, takže můžete pracovat více než obvykle. Mohlo by vás to inspirovat k práci v domácnosti, úklidu, opravám a uklízení. Večer se u vás může nečekaně zastavit návštěva. Přestože jste neměli v plánu pozvat na večeři společnost, dům je v dobré kondici a vy si skvěle zahrajete na hostitele.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.