Celebrity

17. srpna 2023 21:00

Tomáš Durčák

Ženy Roberta De Nira. Sedmého potomka přivítal před osmdesátkou, jeho matku tajil

Herecká legenda a dvojnásobný nositel Oscara Robert De Niro (80) v sobě italské a irské kořeny svého otce rozhodně nezapře. Vynesly mu celosvětovou slávu v rolích mafiánů i boxerů. Mimo natáčení však herec vedl i poměrně bouřlivý milostný život, z nějž vzešlo celkem sedm dětí. To poslední se narodilo letos. Které ženy dokázaly „Zuřivého býka“ zkrotit a získat si jeho srdce?

Byl to absolutní šok. Robert De Niro v květnu absolvoval rozhovor, v němž byl dotázán, jaké pro něj je být šestinásobným otcem. „Vím, že máte šest dětí,“ vyslovila moderátorka Brittnee Blair, načež ji Robert slušně opravil: „Vlastně sedm. Zrovna se mi narodilo další.“ Zároveň zpočátku neprozradil identitu matky, a tak se rozjel vír velkých spekulací. Média si nakonec domyslela, že matkou musí být jeho poslední známá partnerka Tiffany Chen.

Ne všichni fanoušci však narození potomka devětasedmdesátileté herecké legendě kvitovali. Dle některých jde o nezodpovědné rozhodnutí. Mezi prvním a posledním narozeným potomkem De Nira je dnes rozdíl propastných 51 let. Má za sebou rovněž dvě manželství, která však obě skončila rozvodem. Jak to vypadá, čerstvý osmdesátník se opět musí zabývat přebalováním a vycházkami s kočárkem. Pojďme se ale blíže podívat na matky všech jeho sedmi potomků.

Diahnne Abbott

Na počátku milostných vztahů Roberta De Nira byla svatba s herečkou Diahnne Abbott v roce 1976. Pár se seznámil o rok dříve při natáčení filmu Taxikář, kde Robert ztvárnil hlavní postavu, zatímco Diahnne ženu, která jej odmítla. Skutečný vztah obou se od toho filmového diametrálně lišil – zamilovali se do sebe tak vášnivě, že svatba následovala doslova za pár měsíců.

Ještě v roce 1976 se jim narodil syn Raphael (51) a De Niro se následně rozhodl adoptovat také dceru Drenu z jejího prvního manželství, s níž má dodnes velmi blízký vztah. Už jako manželé si spolu zahráli ještě například ve filmu Král komedie (1982). Manželství však nakonec nevydrželo a v roce 1988 skončilo rozvodem.

Toukie Smith

Ihned po rozvodu začal Robert randit s další americkou herečkou Toukie Smith. Oba v té době již patřili mezi slavné hollywoodské hvězdy, avšak soukromí si velmi úzkostlivě střežili. Jejich vztah trval od roku 1988 do roku 1996 a díky umělému oplodnění se herecké dvojici v roce 1995 dokonce narodila dvojčata, chlapci Julian a Aaron.

Novináři projevili o tento zamilovaný pár velký zájem, avšak pravidelně se setkávali s odmítavými odpověďmi obou. Zejména slavná je odpověď Toukie pro The New York Ttimes z roku 1992, kdy se jí deník snažil během rozhovoru donutit promluvit o soukromém životě a vztahu s De Nirem. Na obtěžující dotazy nakonec odpověděla: „Víte, jak se hláskuje soukromí? S-O-U-K-R-O-M-I. A tohle je s velkým S!“

Zpěvák Petr Janda (81), který je o rok starší než De Niro, si svého pátého potomka nadělil k sedmdesátinám:

Grace Hightower

Ani po rozchodu s Toukie Smith však De Niro opět nelenil a již o rok později se podruhé oženil, tentokrát s americkou filantropkou, herečkou a zpěvačkou Grace Hightower. V roce 1998 se jim narodil první potomek, syn Elliot, a vše se zdálo být zalité slunce. Avšak následující rok Robert náhle požádal o rozvod a zažaloval Grace ve snaze získat syna do péče. Až k soudu nakonec celá věc nedošla, manželé své spory dokázali překonat a zůstali spolu.

Nový počátek jejich milostného vztahu znamenal i obnovení manželského vztahu. Opětovně nalezené společné štěstí vyústilo v další těhotenství Grace a manželům se v roce 2011 narodilo druhé dítě, dcera Helen. O sedm let později však pár oznámil, že po jedenácti letech sňatků přichází opravdu definitivní konec jejich vztahu. Robert De Niro však dle dalšího vývoje ani po sedmdesátce o chuť na další vztahy a rozšíření své rodiny nepřišel.

Tiffany Chen

Pozornost celého světa se na Tiffany Chen upřela právě letos v květnu, když média spekulovala, že je pravděpodobně matkou De Nirova sedmého dítěte. Dle řady anonymních informací spolu opravdu pár randí. A svědčí o tom i jejich společné snímky z letošního března, kdy se vydali v Los Angeles na rande a vypadalo to, že Tiffany je v jiném stavu a má těhotenské bříško.

Dle nepotvrzených domněnek spolu Chen a De Niro chodí již od roku 2021. Poprvé se spolu však seznámili již v roce 2015 během natáčení hercovy úspěšné komedie Stážista, kde zářil po boku Anne Hathaway.

Sdílejte článek
Štítky rozvod rodina dvojčata manželství umělé oplodnění vztahy děti partnerka Robert De Niro Tiffany Chen Diahnne Abbott Grace Hightower Toukie Smith

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.