Celebrity

11. července 2024 06:00

redakce Prima Ženy

Partner Denisy Nesvačilové ustál střet se světem médií. Pozornosti se směje i ho trochu štve

Denisa Nesvačilová je zamilovaná

Herečka Denisa Nesvačilová (32) si ve vztahové rovině zažila své. Po bouřlivých měsících se scenáristou Petrem Kolečkem (40) teď ale znovu září, je šťastná po boku právníka.

Denisa Nesvačilová vzala svého partnera do Karlových Varů, kde probíhal filmový festival. „Jsme spolu dost dlouho na to, aby tady dnes mohl být vedle mě. Už mě nějakou dobu zná a tušil, co ho čeká,“ uvedla před několika dny herečka pro deník Blesk s tím, že byla přesvědčená, že vztah už je natolik pevný, že vydrží i návštěvu filmového festivalu.

Přečtěte si také: Denisa Nesvačilová popsala ideálního muže. Na vzhled nekouká, zaujme ji intelekt

Pozornosti se směje, ale trochu ho i štve

Co její přítel říkal na povyk, který spolu ve Varech jako nový pár vzbudili? „On se tomu vlastně trochu směje. Protože ono to vlastně je trochu vtipné, jak si tu všichni na festivalu hrají na Hollywood a obrovské osobnosti, přitom se tu pak potkávají ráno v legínách s párkem v ruce...“ zasmála se Nesvačilová v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS.

„On se tomu směje, ale trochu ho to i štve. Je to zásah do soukromí a když na to člověk není zvyklý, tak to může být nepříjemné,“ dodala.

Styling je na pohodu. Má hodně košil, sak a bot

„Já říkám, že jsem taková ‚hopsanda‘ vedle něj. On je vážený člověk a dělá důležitou práci a já pak jdu do divadla tančit a zpívat,“ popsala herečka střet dvou odlišných světů. V tom showbyznysovém jim to ale bok po boku moc slušelo.

„Přípravy na festival jsme nepodcenili, dlouho jsem s ním řešila, co si vezme na sebe. Ale je výhoda, že díky své práci má spoustu různých košil, sak, kalhot a bot, takže to je dobré, že se to dobře ‚stajluje‘. A byl poslušný, takže dobrý,“ zasmála se Nesvačilová v rozhovoru, který si můžete pustit v úvodu článku. Promluvila v něm také o své pauze od hraní.

V Karlových Varech byl také Petr Kolečko se synem a manželkou Anetou Vignerovou. Jestli se jejich kroky někde proťaly i s Denisou Nesvačilovou a jejím novým přítelem, však není známo.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.