Celebrity

26. června 2023 11:15

Eliška Reiglová

Nesvačilová poprvé o zradě Kolečka: Hodní kluci holky nebaví, dokud nepotkají grázla

Od doby, kdy se Denise Nesvačilové (31) podařilo odpoutat se od scenáristy Petra Kolečka (39), žije naplno život svobodné a nezadané ženy. Partnera si nyní nehledá, ještě nějakou dobu si chce i pro dobro budoucího přítele hojit rány. Nyní už se nebojí svého bývalého přirovnat k pohádkovému černokněžníkovi a také ví, že na ni někde čeká princ.

Vztah Denisy Nesvačilové s Petrem Kolečkem byl dlouhou dobu jedním z hlavních témat bulvárních deníků. Chvíli se sice zdálo, že je to právě herečka, kdo vyhrál srdce známého scenáristy, pak ale přišel obrovský zvrat a Kolečko si v polovině března vzal za manželku Anetu Vignerovou. Taková zrada se na člověku pochopitelně podepíše, Nesvačilová ale věděla, co dělat, aby smutek a vztek zahnala.

Recept na smíření

„Neflákat se doma a něco dělat. Mít se ráda, ty věci co nejrychleji přijmout a nepatlat se v nich. A říct si, že se to asi stalo z nějakého důvodu. Na to hodně věřím a hrozně se mi ulevilo ve chvíli, kdy jsem celkem rychle pochopila – myslím celkem rychle na to, že to mohlo trvat taky třeba léta – že se to nestalo mně, ale stalo se to pro mě,“ řekla Nesvačilová magazínu Blesk pro ženy.

Čtěte také: Petr Kolečko přišel o hodně. Denisa Nesvačilová vrací úder sexy fotkami pro Playboy

Přestože je momentálně nezadaná a zcela pochopitelně také žádaná, na muže nemá pomyšlení. Na sociálních sítích ji sice oslovují ctitelé, žádný z nich ji ale zatím dostatečně neoslovil. Navíc si myslí, že od opačného pohlaví pořád ještě potřebuje trochu oddych. „Dám si čas, aby ten muž, který přijde, nebyl potrestaný za to, co udělal někdo jiný. V každé pohádce je černokněžník a pak princ,“ vysvětlila Denisa Nesvačilová své důvody, proč teď nikoho nehledá.

Láska není hřích

Sympatická herečka dodnes poslouchá, že si za vše špatné, co se jí stalo, může sama. Především na sociálních sítích jí lidé píšou, že kdyby si nezačala se zadaným mužem od rodiny, ošklivým rozchodem by si procházet nemusela. Ona sama ale celou situaci vnímala jinak a podobné komentáře si k srdci nebere.

Mohlo by vás zajímat: Denisa Nesvačilová prozradila, jak se líčí, a promluvila o lásce

„On nebyl zadaný, ale rozešlý. A to je právě ono. Věděla jsem, jak to je, a to mě drželo nad vodou. A říkala jsem si, že když se to nedá některým lidem vymluvit, vymlouvat jim to nebudu. Ať si myslí, co chtějí, je to koneckonců jejich boj. Láska není hřích a skalpovat někoho za to, že se zamiloval do někoho, kdo lže, za to by neměl být člověk lynčován,“ řekla upřímně. Nyní je připravená na lepší kapitolu svého života. „Které z nás se nestalo, že se zamilovala do grázla, do nich se zamiluje snadno. Hodní kluci holky nebaví, dokud nepotkáte debila  pak vás hodní kluci začnou fakt bavit,“ dodala Denisa Nesvačilová.

Denisa Nesvačilová nejen o mužích:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.