Denisa Nesvačilová o natáčení milostných scén: Vyhrožovali, že mi zničí kariéru

Herečka Denisa Nesvačilová prožila na začátku kariéry nepříjemné chvíle. Při natáčení milostných scén musela čelit nátlaku ze strany produkce i nepříjemným výhrůžkám. Co se přesně stalo?

Krásnou zrzku Denisu Nesvačilovou mohou diváci znát například ze seriálu ZOO, ve kterém hraje Dominiku. Na počátku herecké kariéry ale musela stát tváří v tvář nevhodnému chování ze strany členů filmového štábu. Jak sama přiznala, byla ještě bez zkušeností a netušila, jak se v takovém případě bránit.

Mohlo by vás zajímat: Denisa Nesvačilová popsala ideálního muže. Na vzhled nekouká, zaujme ji intelekt

„Zažila jsem během natáčení hned několikrát, že se překračovaly předem domluvené hranice toho, jak některé scény budou vypadat. Režiséři potom hodně tlačili. Byla jsem hodně mladá a nevěděla jsem, jak na ty věci reagovat. Tak jsem kolikrát točila za hranou toho, co jsem chtěla, nebo mi to nebylo příjemné... prostředí a milostné scény jsou ve filmu vždycky citlivá záležitost,“ přiznala Nesvačilová v rozhovoru pro web Extra.cz.

Výhrůžky a nátlak

Nesvačilová sice neuvedla konkrétní jméno, svou další větu ale mířila na režiséra, který se jí už navždy vryl do paměti svým neprofesionálním vystupováním. Výjimkou prý není ani zvyšování hlasu.

„Ono se tam na vás pak tak různě křičí, různě vám říkají, že vás přeobsadí, a když se oháníte smlouvou, říkají vám, že vám zničí kariéru. To teď zdravím jednoho pana producenta, ten si to asi bude pamatovat,“ pokračovala herečka, která má za sebou také focení pro prestižní pánský časopis Playboy.

Focení pro Playboy

Focení si v květnu minulého roku herečka podle vlastních slov velice užila, i když přiznala, že stud pořád měla. „Nebudu říkat, že jsem se nestyděla, ale u těch nejobnaženějších fotek jsem paradoxně ztratila stud díky Veronice,“ neskrývala Denisa v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS své nadšení, které způsobila i fotografka Veronika Marx.

Čtěte také: Viděl odvážné fotky Denisy Nesvačilové ex Kolečko? Herečka byla velmi zaskočená

„Celé to bylo velmi příjemné, cítila jsem se absolutně komfortně, hranice byly nastavené jasně a bylo o mě krásně postaráno,“ dodala Nesvačilová, která už prý nyní má jasně stanovené hranice, které by nepřekročila. Herečka se i proto nedávno objevila na Playboy večeři, kterou časopis uspořádal pro porotce soutěže Hledáme Playmate, na níž nechyběla řada hvězd.

Denisa Nesvačilová prozradila, jak uspět ve světě showbyznysu:

Sdílejte článek
Štítky vztahy natáčení herečka celebrity milostné scény Denisa Nesvačilová Playboy

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.