Celebrity

8. listopadu 2023 09:32

Eliška Reiglová

Patrick Dempsey se stal nejvíc sexy mužem. Děti ze mě budou mít legraci, reagoval

Magazín People každoročně vyhlašuje nejvíc sexy muže světa. Letos se jím stal herec Patrick Dempsey (57), který se stal jednou z nejznámějších televizních hvězd díky seriálu Chirurgové. Reagoval velmi skromně, byť přiznal, že mu tato pocta trochu zvedla ego.

Patrick Dempsey s herectvím začal v roce 1985, celosvětovou hvězdou se ale stal až v roce 2005, kdy získal roli doktora Dereka Shepherda v seriálu Chirurgové. V tom si vysloužil přezdívku McVysněný a skutečně se jím stal, platonicky se do něj zamilovalo mnoho televizních divaček. Nyní se dočkal titulu nejvíc sexy muže světa, jehož nositele magazín People vyhlašuje každý rok.

„Vrchol už mám za sebou. Jsem ale rád, že to přišlo v tomto bodě mého života. Je hezké získat uznání, trochu mi to zvedlo ego, ale především mohu všechnu tu pozornost využít k něčemu dobrému,“ řekl magazínu herec, který připomněl svou neziskovou organizaci Dempsey Center založenou jako poctu zesnulé matce, prostřednictvím níž pomáhá pacientům s rakovinou.

Domácí šprýmy

Sám Dempsey byl zprvu překvapený, že se takové pocty dočkal. „Byl jsem úplně v šoku, ale pak jsem se začal smát a říkal jsem si, že to přece musí být vtip. Vždy jsem byl až na dalších příčkách,“ zasmál se skromně. „Nevadilo mi to, nestěžoval jsem si, takže ego mám v pohodě,“ dodala sympatická hvězda.

Přestože jeho samotného titul potěšil, ví, že doma kvůli němu bude spíš terčem posměchu. „Moje děti si ze mě budou dělat legraci, budou rýpat a vyjmenovávat důvody, proč bych ten titul mít neměl. Což je dobře, udržují mě tím mladého,“ dodal Patrick Dempsey.

Historie nejvíc sexy muže

Titul nejvíc sexy muže, v originálu Sexiest Man Alive, začal magazín People udílet v roce 1985 a jako první se z něj mohl radovat Mel Gibson. Později se jím stali například Patrick Swayze v roce 1991, tři roky poté Keanu Reeves, následoval Brad Pitt. Loni se jím pak stal Chris Evans, a předloni Paul Rudd, kterému předcházel Michael B. Jordan.

Mohlo by vás zajímat: Německý herec Gedeon Burkhard má dvě ženy


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.