Celebrity

25. prosince 2023 15:07

Josef Šťastna

Na Pavlu Tomicovou čeká zajímavý kšeft. Taneční partner obdivuje, že má 40 kg dole

Herečka Pavla Tomicová (61) každým dnem dokazuje, že rozhodně nepatří do starého železa a že má stále velmi pružné tělo. Nyní oznámila, že po boku tanečníka Marka Dědíka (40) ji čekají nové zážitky.

Sympatická herečka Pavla Tomicová, kterou diváci znají například ze seriálu ZOO, má za sebou rok, kdy znovu našla ztracenou sebedůvěru. Hodně se toho nejen v bulváru napsalo o tom, jak ji zradil manžel Ondřej Malý, který ji opustil kvůli mladší herečce.

Nyní je Pavla Tomicová zpátky v plné formě a těší se na spolupráci s profesionálním tanečníkem Markem Dědíkem. „Ona je neuvěřitelná. Zhubla čtyřicet kilo a má hroznou chuť tancovat,“ uvedl Dědík pro deník Blesk s tím, že dvojice má na začátku roku 2024 domluveno několik vystoupení.

„Spojili nás znovu poptávky po našem vystoupení. Od ledna do března příštího roku máme domluvená čtyři vystoupení a teď mi volali na další dvě. Takže se nyní učíme dvě choreografie, sambu a cha-chu,“ dodal Dědík s tím, že na spolupráci s Tomicovou se těší už od Vánoc.

Našla Tomicová znovu lásku?

Ondřej Malý a Pavla Tomicová spolu vychovali dvě děti - dceru Anežku a syna Adama, kterého má Tomicová z předcházejícího vztahu. Šušká se o tom, že Tomicová má po svém boku nového partnera, veřejnosti ho ale zatím nepředstavila.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Pavla Tomicová vypadá skvěle. Po těžkém období a rozchodu se jí opět daří

Podívejte se, jak to Pavle Tomicové sluší:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.