Celebrity

14. září 2022 11:47

redakce Prima Ženy

Manžel Tomicové přivítal na světě nemanželské dítě. Reakce herečky je překvapivá

Herec Ondřej Malý (56), který odešel od komičky Pavly Tomicové (60), se raduje z příchodu miminka, které porodila jeho nová partnerka Kristýna Kociánová (37). Jak se Pavla Tomicová dozvěděla, že její manžel má dalšího potomka? A jak celou rodinnou situaci nyní nese? Prý se už se vším dokázala smířit.

„Ondra Malý má z miminka ale velkou radost. A Kristýna Kociánová je v sedmém nebi,“ sdělil webu eXtra.cz zdroj z rodiny s tím, že s celou situací už je smířená i Tomicová. Ta už podle rodinného zdroje přijala nové skutečnosti, a dokonce už ví, že Ondřej Malý se těší z novorozeného miminka.

„To, že se jim narodilo dítě, se dozvěděla přímo od Ondřeje. Nechtěl, aby se to dozvěděla až z médií, a tak jí to radši sám zavolal,“ potvrdil bulvárnímu webu jejich zdroj. Reakce Tomicové byla údajně hodně klidná.

Od Vánoc se spekulovalo o tom, že s oblíbenou herečkou Pavlou Tomicovou se něco děje. Výrazně zhubla a v její tváři se odrážela únava. Ona sama tvrdila, že kilogramy šly dolů kvůli tomu, že změnila životosprávu.

Deník Blesk ale v létě přinesl fotky, které jejího manžela ukázaly po boku těhotné Kociánové. Ze snímků bylo vidět, že mladá herečka má těsně před porodem.

Ondřej Malý a hvězda seriálů Slunečná či ZOO spolu vychovali dvě děti - dceru Anežku (22) a syna Adama (29), kterého Tomicová má z předcházejícího vztahu.

Tomicová ani Malý neměli potřebu svůj rozchod veřejně komentovat, oba jsou známí tím, že si chrání soukromí. K těhotenství a následnému porodu se nevyjádřila ani Kristýna Kociánová.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.