Naznačil Marek Ztracený návrat? Až teď otevírám oči a vidím priority, vzkázal fanouškům

Zpěvák Marek Ztracený před časem ohlásil kariérní pauzu. Někteří fanoušci však na základě jeho posledního příspěvku na Instagramu usoudili, že se možná blýská na časy, kdy tento Český slavík opět zazáří na pódiu. Jeho narozeninové bilancování totiž připustilo, že se opět ke koncertování vrátí.

Marek Ztracený se rozhodl pro kariérní pauzu a svůj čas nyní věnuje především rodině. Se svou ženou a synem odletěl na Tenerife, kde si pořídil nemovitost. Právě tam v pondělí slavil 39. narozeniny a při této příležitosti své fanoušky potěšil menším vyznáním. „Uf! Dneska jste mi poslali tolik hezkých vět a přání, že když tady teď tak sedím a bilancuju tu dosavadní život, vychází mi úsměv a pocit, že je vše, jak má být!“ začal svůj příspěvek Marek Ztracený.

Mohlo by vás zajímat: Marek Ztracený bojoval s alkoholem i dluhy. Partnerka mu dala druhou šanci

Ačkoliv si momentální volno náležitě užívá, připustil, že se těší na to, co mu přinese budoucnost. „Na jednu stranu bych nejradši zastavil čas, protože je to fakt skvělé životní období, na stranu druhou mě strašně láká a zajímá, co mě čeká v té 39 a dalších letech,“ dodal zpěvák, který několikrát vyprodal koncerty v Edenu.

Změna pohledu na svět

Pracovní pauza a odpočinek mu soudě podle vlastních slov prospěl. „Teprve poslední dobou otvírám v životě oči a vidím věci, které jsem dřív neviděl. A tak nějak vidím jasněji a jasněji své priority! Mé předsevzetí do dalšího roku je: Dávat energii jen lidem, kteří za to stojí. Milí fanoušci, vy za to rozhodně stojíte,“ vzkázal hudebník svým příznivcům.

Čtěte také: Marek Ztracený se pochlubil snímky ze svatby. Nevěsta vypadala jako z katalogu

Mohlo vám uniknout: Exkluzivní rozhovor se Ztraceným: Promluvil o velkém překvapení od fanoušků i konci na scéně

Příspěvek ještě pokračoval slovy, kterými naznačil možný návrat na pódia: „Díky, že mi dáváte chuť do dalšího dobrodružství! Těším se, až se pod námi na koncertech bude zase jednou otřásat zem a ta pověstná atmosféra se bude znovu dát krájet.“ Tuto pasáž zpěvák ale později smazal. Zřejmě nechtěl být do ničeho tlačen. „Díky za všechna přání a milá 39 – vejdi a neuškoď! Jsem připraven,“ dodal na závěr k fotce, na které má úsměv od ucha k uchu a sedí na terase u plápolajícího ohně.

Marek Ztracený v 7 pádech Honzy Dědka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.