Podzim na Prima SHOW: To nejlepší z českých i zahraničních reality show

UP-Život zalitý sluncem IMG/teaser

Nejnovější, jedenáctý kanál skupiny Prima přinese na podzim pestrou nabídku těch nejlepších a nejoblíbenějších českých i zahraničních reality show. Poplakejte si u dojemných, láskyplných momentů, žasněte nad dechberoucími proměnami, inspirujte se radami odborníků na zdravý životní styl anebo se královsky bavte při sledování nejrůznějších talentů.

V pořadu Jste to, co jíte sledujte příběhy lidí, kteří se rozhodli zhubnout a změnit celý svůj život. Budou se řídit radami odborníků a dodrží úkoly a diety, které je dostanou k vytouženému hubenému snu? V reality show Farmář hledá ženu není hlavním snem hubnutí, ale láska. Osamělí farmáři se snaží najít partnerky, jež se nezaleknou náročné práce a budou stát po jejich boku v dobrém i zlém.

Úspěšné zahraniční reality show na Prima SHOW

Zahraniční reality show na obrazovce na podzim zastoupí Svatba na první pohled, jejíž americkou verzi si už teď můžete přehrát on-line na iPrima.cz. Známý pořad, ve kterém se páry složené týmem expertů poprvé potkají až před oltářem, nás tentokrát seznámí s australskými novomanželi. Vydrží jim to?

Aby se svatba vydařila, je třeba najít pro nevěstu ty správné šaty. O tom by vám mohli vyprávět expertky z reality show Tyhle šaty beru! Dokonale se vyznají v nejnovějších módních trendech a potrpí si na naprostou dokonalost. Odhalte, co se děje v zákulisí jednoho z největších a nejvyhledávanějších svatebních salonů v Americe.

V pořadu O 100 % hezčí se lidé dozvědí, co si ostatní skutečně myslí o jejich vzhledu a stylu. A pak přijde tým profesionálních expertů, který má jediný úkol: udělat je o 100 % hezčí!

O skvělou zábavu se postarají také reprízy veleúspěšné show nabité těmi nejrůznějšími talenty Česko Slovensko má talent!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.