Celebrity

22. července 2024 10:08

Michaela Vlčková

Milan Peroutka toužil po dovolené s manželem. Nakonec vzali skoro celou rodinu

Naprosto pohádkovou rodinnou dovolenou se na sociální síti Instagram pochlubil Milan Peroutka (34). Muzikant sdílel snímky z pobytu v Itálii, kde toho stihl s partnerem a rodinou navštívit opravdu hodně. Ukázal také, jak skvěle vypadá jeho maminka v bikinách.

Nejprve měl jet Peroutka na dovolenou pouze se svým manželem Dominikem Roubínkem a maminkou. Nakonec se z toho vyklubala rodinná dovolená. „Původně jsme chtěli vyrazit jen s mamkou, ale nakonec jsme vycestovali i s rodiči a ségrou Domči, za což jsme moc vděční, protože máme společně další zážitky, a to je přece ta nejlepší investice,“ vysvětlil Peroutka svým sledujícím v instagramovém příspěvku.

V italském kraji Apulie strávila rodinka krásné čtyři dny. „Moc jsme si to užili,“ okomentoval zpěvák a rozepsal se o tom, kolik toho stihli navštívit. „Navštívili jsme město Alberobello, to má ty skřítčí kulatý domečky nazvané trulli a je zapsané v UNESCO, Locorotondo, Fasano a mamči vytoužené Bari. Stihli jsme toho vlastně hodně, ale hlavně jsme byli všichni spolu,“ radoval se Peroutka, který před nedávnem oslavil roční výročí svatby.

Pochválil také tamější gastronomii. „Vařili moc dobře. Kdo by nemiloval skvělou pastu, sladký rajčata a tu správnou mozzarellu,“ napsal.

Čtěte také: Nejelegantnější páry ze zakončení festivalu: Gentleman Bartoška i střídmý Peroutka

Než Peroutka odletěl z Itálie zpět domů, nezapomněl samozřejmě ani na svou tradici, kterou je rozesílání pohledů. Tentokrát jich však podle svých slov stihl poslat pouze šest.

Snímky z pohádkové dovolené ocenili nejen fanoušci, ale i kolegové ze showbyznysu. Například herečka Alice Bendová polichotila mamince hudebníka. „Mamince je dvacet? Vypadá neskutečně,“ okomentovala fotografie s maminkou.

Fanouškům na závěr Peroutka prozradil, že pro ně chystá společně s podzimními termíny koncertů také jedno překvapení. O jaké překvapení se však jedná, si zpěvák zatím nechává pro sebe.

Milan Peroutka na filmovém festivalu v Karlových Varech. Přípravy nepodcenil:

Sdílejte článek
Štítky léto Itálie dovolená herec zpěvák Milan Peroutka dovolená Dominik Roubínek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.