Soutěžící není pozván na večeři. Renáta odmítá Alešovi odpustit

Odchod od stolu - Prostřeno! S28 (3)

Už v pondělí startují nové díly oblíbené kulinářské soutěže a tentokrát budou o výhru soupeřit amatérští kuchaři z Libereckého kraje. Nejvýraznější osobností tohoto týdne bude problémová Renáta. Páteční hostitelka je horká hlava a provokace jejího soupeře neskousne.

Soutěžící z Libereckého kraje se v pondělí podívají k mladému sportovci Jakubovi, jenž si hodně věří a chce zvítězit. Sází na svoje menu, které považuje za dokonalé – topinka s avokádovou pomazánkou, mrkvová polévka, těstoviny quattro formaggi a tvarohový pohár s lesním ovocem. Jenomže ne všechno se mu podaří dokonale dochutit a neoslní ani nepořádkem v pokoji.

V úterý soutěží téměř padesátiletý René, kterého přihlásila o šestnáct let mladší přítelkyně. Při vaření bude René zažívat perné chvilky. I přes velkou nervozitu se mu ale podaří své menu obstojně připravit. Jakuba s Alešem u šmejdění nejvíce zaujme fotografie Reného partnerky a situace se neobejde bez pubertálních řečí.

U stolu se jako největší kritička profiluje Renáta. Tu si diváci mohou pamatovat z jiného televizního pořadu, ale jak trefně poznamená Václav Vydra, v Prostřeno! se nikdo nemění, tady se vaří. Renáta je velmi tvrdohlavá a říká o sobě, že je horká hlava. Dokáže to hned ve středu u Aleše. Ten by chtěl u plotny zazářit s vepřovou panenkou a dalšími pochoutkami. Jenomže ne všechno se mu povede. Nepodaří se mu hlavně komunikace s Renátou, která, jak můžete vidět ve videu v úvodu článku, nakonec odejde z večeře předčasně. Jak si Aleš poradí s dramatickou situací u stolu? To uvidíte už ve středu na prima+ a vpodvečer na obrazovkách Primy.

Podívejte se na video, ve kterém se Aleš dozví, že je vyloučen z večeře:

Naštvaná hostitelka málem neuvaří

Čtvrteční soutěžní menu připraví důchodkyně Eva, která dlouho pobývala v Rakousku a měla bohatý život. Pro své hosty připraví menu inspirované právě tamní kuchyní – fenyklový salát s pomerančem, polévku z červené čočky s kokosovým mlékem a sýrem feta, hovězí roládu na vídeňský způsob, spätzle a limetkový cheesecake ve skle. Také Evin večer bude poznamenán konfliktem mezi Alešem a Renátou. V závěru večera se situace mezi nimi natolik vyostří, že Renáta Aleše nepozve k sobě domů.

Všichni jsou zvědaví, jak to dopadne v pátek, kdy má vařit Renáta. Ta zažije perné chvilky a bude zvažovat, zda vůbec soutěž dokončí. Nakonec se jí to přes noc v hlavě rozleží a rozhodne se soutěžní večeři navařit. Ale jen pro tři hosty. Aleše ke stolu nepozve ani na naléhání svých soupeřů, což se v historii soutěže ještě nestalo. Kdo nakonec zvítězí a co dalšího se o soutěžících dozvíme? Usmíří se Aleš s Renátou?

Pokud se vám Prostřeno! líbí, přidejte na Kinoboxu svoje hodnocení.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima vaření soutěž konflikt Prostřeno! hádka premiérové díly prima+ Prostřeno: týden 28. 8. - 1. 9. 2023: Liberecký kraj

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.