Soutěžící není pozván na večeři. Renáta odmítá Alešovi odpustit

Odchod od stolu - Prostřeno! S28 (3)

Už v pondělí startují nové díly oblíbené kulinářské soutěže a tentokrát budou o výhru soupeřit amatérští kuchaři z Libereckého kraje. Nejvýraznější osobností tohoto týdne bude problémová Renáta. Páteční hostitelka je horká hlava a provokace jejího soupeře neskousne.

Soutěžící z Libereckého kraje se v pondělí podívají k mladému sportovci Jakubovi, jenž si hodně věří a chce zvítězit. Sází na svoje menu, které považuje za dokonalé – topinka s avokádovou pomazánkou, mrkvová polévka, těstoviny quattro formaggi a tvarohový pohár s lesním ovocem. Jenomže ne všechno se mu podaří dokonale dochutit a neoslní ani nepořádkem v pokoji.

V úterý soutěží téměř padesátiletý René, kterého přihlásila o šestnáct let mladší přítelkyně. Při vaření bude René zažívat perné chvilky. I přes velkou nervozitu se mu ale podaří své menu obstojně připravit. Jakuba s Alešem u šmejdění nejvíce zaujme fotografie Reného partnerky a situace se neobejde bez pubertálních řečí.

U stolu se jako největší kritička profiluje Renáta. Tu si diváci mohou pamatovat z jiného televizního pořadu, ale jak trefně poznamená Václav Vydra, v Prostřeno! se nikdo nemění, tady se vaří. Renáta je velmi tvrdohlavá a říká o sobě, že je horká hlava. Dokáže to hned ve středu u Aleše. Ten by chtěl u plotny zazářit s vepřovou panenkou a dalšími pochoutkami. Jenomže ne všechno se mu povede. Nepodaří se mu hlavně komunikace s Renátou, která, jak můžete vidět ve videu v úvodu článku, nakonec odejde z večeře předčasně. Jak si Aleš poradí s dramatickou situací u stolu? To uvidíte už ve středu na prima+ a vpodvečer na obrazovkách Primy.

Podívejte se na video, ve kterém se Aleš dozví, že je vyloučen z večeře:

Naštvaná hostitelka málem neuvaří

Čtvrteční soutěžní menu připraví důchodkyně Eva, která dlouho pobývala v Rakousku a měla bohatý život. Pro své hosty připraví menu inspirované právě tamní kuchyní – fenyklový salát s pomerančem, polévku z červené čočky s kokosovým mlékem a sýrem feta, hovězí roládu na vídeňský způsob, spätzle a limetkový cheesecake ve skle. Také Evin večer bude poznamenán konfliktem mezi Alešem a Renátou. V závěru večera se situace mezi nimi natolik vyostří, že Renáta Aleše nepozve k sobě domů.

Všichni jsou zvědaví, jak to dopadne v pátek, kdy má vařit Renáta. Ta zažije perné chvilky a bude zvažovat, zda vůbec soutěž dokončí. Nakonec se jí to přes noc v hlavě rozleží a rozhodne se soutěžní večeři navařit. Ale jen pro tři hosty. Aleše ke stolu nepozve ani na naléhání svých soupeřů, což se v historii soutěže ještě nestalo. Kdo nakonec zvítězí a co dalšího se o soutěžících dozvíme? Usmíří se Aleš s Renátou?

Pokud se vám Prostřeno! líbí, přidejte na Kinoboxu svoje hodnocení.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima vaření soutěž konflikt Prostřeno! hádka premiérové díly prima+ Prostřeno: týden 28. 8. - 1. 9. 2023: Liberecký kraj

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.