PŘEDPREMIÉRA: Šéf Pohlreich žádá vysvětlení! Malý český podvod mu v pondělí nedá spát
Ano, šéfe! VII (5) U Kaštanu: Šéf zase šťourá
Podívejte se už teď na videu z dalšího dílu premiérové řady kuchařské show Ano, šéfe!, jak se také „dá“ proslavit bezejmenný šéfkuchař. Je třeba vytvořit mu pořádně pestrou minulost...
To nejspíš napadlo dva majitele pražské restaurace U Kaštanů, když tvořili placený reklamní text na svůj podnik.
Záhada stáže v pětihvězdičkovém hotelu na Novém Zélandu
Takto přesně zní diskutovaná část jejich inzerátu pro web:
„Základem každé úspěšné restaurace je výroba kvalitních pokrmů. Nejde pouze o čerstvost a kvalitu surovin, ale hlavně o dodržování správných postupů při jejich přípravě. Na čerstvost a kvalitu používaných potravin, jakožto i na správné zpracování a zachování tradičních receptur dohlíží šéfkuchař Tomáš Černý, který se k nám vrátil po roční stáži na Novém Zélandu v hotelu InterContinental Wellington. V našich restauracích nabízíme vše v nejlepší a nejvyšší možné kvalitě…“
Zdeňka Pohlreicha si kamarádi Jiří Háva a Pavel Andrledo své jinak fungující restaurace pozvali, protože už nedokážou podnik posunout dále a zvýšit tržby. „Jsme tady každej den a problémy, které tady jsou, už jednoduše nevnímáme,“ shodují se oba podnikatelé.
Šéf brzy zjistí, že v kuchyni U Kaštanů problém není
Kde tedy je? Sledujte pondělní premiérový díl kuchařské show Ano, šéfe! ve 21.30 na Primě.
(schneidy)