Astročlánky

13. listopadu 2023 06:30

Petra Martišková

Poselství andělů na týden od 13. listopadu: Nedělejte ukvapené závěry a řekněte si o pomoc

Ve vztazích se vyvarujte ukvapených závěrů, zbytečně byste vyvolali hádku. A v práci se nebojte říct si o pomoc. Co dalšího byste měli dělat podle výkladu andělských karet tento týden?

Karta pro tento týden: Čtyřka vody

Čtyřka vody je spojená s emocemi, vnitřním světem, ale také s pocity nudy a nespokojenosti. Přichází čas, kdy je potřeba přehodnotit situaci, ve které se právě teď nacházíte. Ač se vám to může zdát nemožné, řešení je, a dokonce jej máte přímo před očima. Důvěřujte své intuici a vnitřní moudrosti. Vaše pocity a instinkty vám napoví, jak postupovat dál.

V pracovní oblasti se cítíte přehlceni, valí se toho na vás příliš a ze všech stran a vy nabýváte dojmu, že to dlouhodobě nemůžete vydržet. Nebojte se říct si o pomoc a část své práce, pokud je to jen trošku možné, delegujte na druhé. V opačném případě vás práce zavalí na tolik, že vám přestane dělat radost a vy budete nuceni se porozhlédnout po jiné.

Mohlo by vás zajímat: Velký horoskop na listopad: Býky čekají hádky, Raci by se měli víc věnovat rodině

Ve vztazích můžete mít pocit, že jste chyceni do pasti a nevíte, co dělat. Než uděláte ukvapené rozhodnutí, pořádně se nadechněte a dobře si vše promyslete. Dejte pozor na to, abyste se nezaměřovali jen na nedostatky a na to, co nemáte. Když se na situaci podíváte s odstupem, možná zjistíte, že si nevážíte toho, co pro vás partner dělá. Je čas na zamyšlení, sebereflexi a přehodnocení svých priorit. Možná vám uniklo něco, co je důležité pro vaše emocionální blaho.

Nespokojenost se může projevit i v ostatních vztazích, budete přehnaně kritičtí a nepůjdete pro ostré slovo daleko. Ale pamatujte, že jednou vyřčené slovo už nevezmete zpět a můžete někomu tak ublížit, že s vámi přeruší veškeré kontakty. Možná si pak uvědomíte, že nemáte soudit nikoho, dokud jste nešli jeho cestou a v jeho botách.

Jaký bude listopad podle Helen Stanku?

Sdílejte článek
Štítky emoce vztah výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.