Poselství andělů na týden od 2. října: Odstraňte ze života všechno, co už vám neslouží

Někdy se za každou cenu snažíme v životě udržet lidi nebo věci, které už nám nedělají dobře. Ale právě teď je ten nejlepší čas nechat minulost minulostí a posunout se vpřed. Co dalšího karty vzkazují?

Karta na tento týden: Královna vzduchu

Královna vzduchu symbolizuje schopnost jasného a analytického myšlení, komunikaci a intelekt. A připomíná nám, že v situacích, kdy je potřeba se rozhodnout, je důležité brát v úvahu všechny faktory a zvažovat všechny možnosti.

Ve vztazích možná v poslední době pociťujete nespokojenost, trápí vás neshody s partnerem, ale ten netuší, co se ve vás děje. Najděte si chvíli a řekněte mu, co cítíte, co vás trápí a co byste ve vztahu potřebovali. Nesuďte, nekritizujte, nehodnoťte, jen sdělte své pocity. Pokud to uděláte v klidu a bez zbytečného obviňování a házení chyby na druhého, pak se vám podaří vyřešit všechny problémy k vaší maximální spokojenosti.

Čtěte také: Velký horoskop na říjen: Berani by měli uzavřít minulost, Vodnáře čekají změny

Tato karta vám také připomíná, že některé věci se ve svém životě snažíme udržet, přestože by bylo lepší je nechat odejít. Zamyslete se, jestli nelpíte na něčem, co už vám dlouhodobě neslouží a nedělá radost. Právě teď je ten nejlepší čas, kdy se zbavit nejen nepotřebných materiálních věcí, ale také udělat čistku v přátelích. Je tady někdo, kdo vás jen využívá a je na čase, abyste si to uvědomili a dali dotyčnému jasně najevo, že takhle už to dál nepůjde.

V pracovní oblasti si udělejte jasný plán, spoléhejte se na vlastní myšlení a schopnosti a nenechte se nikým vtáhnout do věcí, které jsou vám proti srsti. Jste-li ve vedoucí pozici, nezapomínejte, že při svém rozhodování musíte zůstat nestranní a objektivní. Než uděláte jakékoliv rozhodnutí, zvažte všechny faktory a možnosti. Pokud práci hledáte, nebojte se zkusit i něco zcela nového, co vás už dlouhou dobu láká. Nikde není psáno, že musíte zůstat celý život u jedné práce. Pokud uděláte ten zásadní krok, jisté je, že budete spokojení a šťastní.

Jaký bude nový týden podle výkladu karet Helen Stanku?

Sdílejte článek
Štítky karty komunikace výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.