Astročlánky

27. listopadu 2023 06:30

Petra Martišková

Poselství andělů na týden od 27. listopadu: Hojnost je na cestě, mohou přijít peníze i povýšení

Karta pro tento týden nahrává finančním ziskům. Hojnost je na cestě a ve hře je bonus, odměna, ale také můžete splatit nějaké dluhy. Co dalšího andělské karty pro tento týden vzkazují?

Karta pro tento týden: Šestka země

Šestka země je karta, která přináší harmonii a hojnost. Připomíná vám, že byste měli na svět kolem sebe koukat s vděčností a otevřeným srdcem. Symbolizuje finanční jistotu, nové pracovní příležitosti i splacení dluhů. Ať už řešíte cokoliv ve spojení s financemi, povede se vám vše zdárně dokončit.

Pokud jste dosud tvrdě pracovali a neohlíželi se na nějaké odměny a finance, vězte, že právě teď k vám přichází hojnost. Vedení je si velmi dobře vědomo toho, co ve vás má a náležitě vaši snahu, píli a vytrvalost odmění. Může jít o zvýšení platu, mimořádné odměny i nabídku zcela nové pracovní pozice. Štěstí se usmívá i na ty, kteří práci teprve hledají. Nebojte se mít sny a mířit výš, osud je vám nakloněn.

Přečtěte si také: Velký kariérní horoskop na letošní podzim. Ryby budou mít štěstí, Panny potřebují odpočinek

Ve vztazích zavládne harmonie. S partnerem najdete koníček, který vás bude bavit oba a společně strávený čas vás ve vztahu zase posune o kousek dál. Užívejte si společně předvánoční čas, nepodlehněte šílenství v obchodech, ale raději si užijte procházku s horkou čokoládou nebo svařeným vínem v ruce. Večer si pak pusťte oblíbený film. Buďte vděční za to, že vedle sebe máte někoho, komu na vás záleží. Ne každý má takové štěstí.

Jestliže máte pocit, že se vám nic nedaří, zkuste se naladit na energie radosti. Tato karta vám vzkazuje, že i v každodenních maličkostech můžete najít důvod k radosti a vděčnosti. Vnímejte krásu kolem sebe a sdílejte svou radost s ostatními. Otevřete své srdce vděčnosti, ne každý má to, co máte vy. Nezapomínejte za to děkovat, není to samozřejmost.

Jaký bude nový týden podle mariášových karet?

Sdílejte článek
Štítky peníze vztah finance výklad karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.