Poselství andělů na týden od 6. listopadu: Na obzoru je láska, nepropásněte ji

Pokud jste sami a chybí vám společnost druhého, pak se dobře rozhlížejte, protože právě v tomto týdnu můžete narazit na svou osudovou lásku. Co dalšího karty vzkazují?

Karta na tento týden: Páže vody

Karta Páže vody symbolizuje emoce, intuici, citlivost a snění a nabádá vás, abyste naslouchali své intuici i hlasu svého srdce, protože vás vede vždy tím nejlepším možným směrem. Všímejte si také svých snů, protože mohou přinášet důležitá poselství. Pokud jim nerozumíte, zkuste o nich s někým promluvit, možná to, co vám řekne, vás dovede k pochopení.

Pokud jste sami, právě teď je ten nejlepší čas vyrazit mezi lidi, do kina nebo na výstavu, máte totiž šanci potkat svou spřízněnou duši. Do vašeho života vstoupí zcela nečekaně a vzplane mezi vámi tak velká láska, že vás to možná v první chvíli zaskočí. Možný je také návrat někoho, s kým jste se vídali již dříve. Neodmítejte, pokud vás pozve na kávu. Může z toho být hezký romantický vztah i přátelství. Ať tak či tak, bude vám spolu moc dobře.

Mohlo by vás zajímat: Top 5 ochránců podle horoskopu. Muži ve znamení Raka i Býka se za vás budou bít

Ti, kteří už ve vztahu jsou, mají možnost posunout svůj vztah na zcela novou úroveň. Udělejte pro partnera něco hezkého, připravte mu romantickou večeři, kupte lístky na jeho oblíbenou kapelu nebo se prostě jen stulte k televizi a pusťte si nějaký pěkný film. Uvidíte, že partner ihned pookřeje. Dost často na sebe totiž v hektickém životě zapomínáte a berete se jako samozřejmost.

V pracovní oblasti vás možná čekají změny ve vedení. Mohl by přijít nový šéf, který bude chtít dělat věci po svém a úplně jinak, než jste byli dosud zvyklí. Zpočátku se vám to nemusí líbit, ale časem přijdete na to, že změny už byly opravdu potřeba a jsou ku prospěchu celé firmy. Pokud chcete práci změnit, je právě teď vhodný čas.

Jaký bude listopad podle mariášových karet?

Sdílejte článek
Štítky láska emoce vztah výklad karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.