Poselství andělů na víkend od 15. prosince: Změny jsou součástí života, přijměte je

Přichází k vám změny, které se vám nebudou příliš líbit. Ale zbytečným oddalováním nic nezískáte, ba naopak. Naučte se změny přijímat, jsou součástí našich životů. Co dalšího vzkazují andělské karty na tento víkend?

Karta na tento víkend: Pětka vody

Pětka vody často symbolizuje proces přehodnocení a přijímání změn v životě. Tato karta může ukazovat na období smutku nebo ztráty, ale současně v sobě nese energii uzdravení a transformace. Situace se nejspíš nevyvíjí tak, jak jste si přáli, nebo jak jste doufali. Dejte si však pozor, abyste se zbytečně nezaobírali jen negativními věcmi, snažte se vždy nalézt na všem i to dobré.

Možná je na čase, abyste přehodnotili některé aspekty svého života. Prošli jste nějakým obtížným obdobím a nyní je čas podívat se na věci z nové perspektivy. Pokud je to jen trošku možné, na chvíli poodstupte a nechte věci, ať se dějí bez vašeho přičinění, pamatujte, že zbytečným chtěním si to, po čem toužíte, jen zbytečně oddalujete.

Čtěte také: Horoskop na rok 2024 podle znamení. Blížence čekají osudové změny, Lvy láska

V práci se nepouštějte do žádných velkých úkolů, pravděpodobně se vám nebude nic dařit, budete mít pocit, že se všechno spiklo proti vám. Nevadí, vezměte si volno a připravte se na vánoční svátky. Teď, před koncem roku, už se to nezblázní. A dokonce i šéf bude mít pochopení a uzná, že po celém roce, kdy jste tvrdě dřeli a přicházeli se spoustou dobrých nápadů, máte nárok na odpočinek.

Tato karta vám připomíná, že změna je nevyhnutelná a přirozená součást života, je důležité, abyste byli otevření novým možnostem a přijímali změny s důvěrou. Vztahy, které dlouhodobě nefungují, se mohou dohodnout na rozchodu a proběhne bez větších problémů a zbytečných hádek. V ostatních vztazích může zavládnout trošku napětí, které však velmi brzy odezní.

Jaké budou Vánoce podle mariášových karet?

Sdílejte článek
Štítky energie Vánoce výklad karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 5. 2024

Berani, dnes může přijít příliš mnoho pozvánek na společenské akce. Možná to bude jeden z večerů, kdy si budete chtít odpočinout doma, ale nebudete chtít nikoho odmítnout. Každé pozvání analyzujte. Zvažte místo, hostitele, ostatní hosty – cokoli, co vám připadá nejvýznamnější. Zúčastněte se jen těch, o kterých si myslíte, že se vám budou opravdu líbit. Řiďte se svým srdcem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.