Astročlánky

17. listopadu 2023 06:30

Petra Martišková

Poselství andělů na víkend od 17. listopadu: Pozor na nevěru, stála by vás příliš mnoho

Tento víkend budete mít pocit nespokojenosti, budete toužit po změně a ve chvíli, kdy se objeví příležitost, ji využijete, aniž byste mysleli na následky. Jenže nevěra by se mohla provalit a vám by zůstaly jen oči pro pláč. Co dalšího karty vzkazují?

Karta pro tento víkend: Sedmička vzduchu

Karta Sedmička vzduchu symbolizuje špatné načasování, vyhýbání se odpovědnosti i osamělost. Může naznačovat, že právě teď procházíte obdobím, ve kterém čelíte určitým výzvám nebo obtížím. Možná se cítíte, jako byste s sebou vláčeli něco těžkého, nějakou nepříjemnou zátěž, které se nemůžete za žádnou cenu zbavit.

Zkuste se na chvíli zastavit, poodstoupit stranou a prozkoumat celou situaci, kterou řešíte, s odstupem a nadhledem. Možná má vaše dosavadní řešení nějaké mezery, něco, čeho jste si nevšimli a co vám brání v úspěšném dokončení úkolu, případně uzavření jedné životní kapitoly. Pokud si ani tak nevíte rady, zkuste požádat o radu někoho, kdo dané problematice rozumí, nebo někoho, komu na vás opravdu záleží.

Mohlo by vás zajímat: 5 znamení, která v roce 2024 čeká štěstí: Lvům a Střelcům se bude dařit jako nikdy

Pokud vás čeká nějaké zásadní rozhodnutí, nejprve pořádně prozkoumejte všechny detaily, získejte všechny potřebné a dostupné informace a teprve potom se vyslovte. Teď není úplně vhodná doba, abyste něco měnili nebo začínali znovu. Počkejte si na lepší načasování, později uvidíte věci, které jsou vám dosud skryté a díky nimž bude potom vaše rozhodnutí mnohem jednodušší a situace mnohem jasnější.

Ve vztazích pozor na nevěru, jednak budete cítit pokušení vy sami, a také se může provalit nevěra partnera. Pokud jste to byli vy, kdo zklamal, nesnažte se vyhýbat odpovědnosti, pokud šlo o jednorázový úlet a na partnerovi vám záleží, pak tím, že budete házet vinu na všechny kolem, můžete přijít o partnera i jistoty. Tento víkend se raději držte doma, abyste odolali pokušení.

Co vás čeká v listopadu podle mariášových karet?

Sdílejte článek
Štítky nevěra rada výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.