Poselství andělů na víkend od 18. srpna: Něco důležitého končí, ale přichází nové začátky

Ocitli jste se v období, kdy pro vás něco velmi důležitého skončilo a vy z toho můžete být nesví, ale nezoufejte, blíží se k vám nové začátky, které se vám budou líbit. Co dalšího vzkazují andělské karty na tento víkend?

Karta na tento víkend: Desítka vzduchu

Karta Desítka vzduchu vám připomíná, že právě teď je potřeba myslet jasně a racionálně. Je čas upustit od emocí a zaujmout objektivní pohled na situaci, kterou zrovna řešíte. Pravděpodobně čelíte nějaké složité otázce nebo rozhodnutí, pak byste měli, než se pro cokoliv rozhodnete, zvážit všechny dostupné informace a možnosti.

Možná jste právě dokončili projekt, na kterém jste dlouho pracovali, možná skončilo pro vás velmi důležité přátelství, možná jste se rozešli s partnerem. Můžete pociťovat bolest, ale vězte, že vždycky, když něco končí, zároveň, také něco nového začíná a vy se můžete těšit na nové začátky. Zbavte se všech negativních myšlenek a koukejte před sebe s lehkostí a svobodou. Zkuste se vymanit z myšlenkových vzorců, které vás drží zpátky, a dovolte si dýchat a uvolnit se.

Čtěte také: Živlová astrologie: Jak vás ovlivňuje země, voda, vzduch nebo oheň?

I když se vám to zdá těžké, vězte, že věci, které jste právě teď opustili, už vám dlouhodobě nesloužily a bylo na čase je nechat odejít. Dostali jste výpověď v práci nebo jste skončili z jakéhokoliv jiného důvodu? Pak vězte, že vás čekají skvělé začátky, nová práce, příjemný kolektiv, do kterého velmi rychle zapadnete, a práce vás bude nesmírně bavit.

Ve vztazích je čas zbavit se závislosti. Pokud cítíte, že jste na partnerovi příliš závislí, ať už emočně, nebo materiálně, je nejvyšší čas to změnit. Postavte se na vlastní nohy, dopřejte mu volnost a sami také vyrazte někdy i bez něj někam s přáteli. Nemusíte se bát, že byste se odcizili, naopak to zažehne ve vašem vztahu novou jiskru.

Sdílejte článek
Štítky výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.