Poselství andělů na víkend od 29. září: Nevracejte se do minulosti, žijte tady a teď

Možná vás v těchto dnech přepadne nostalgie, potkáte někoho, s kým vám kdysi bylo dobře, a vy zatoužíte vrátit se alespoň na chvíli zpátky do těch dob. Nedělejte to. Pamatujte, že máme tendenci ošklivé věci zapomínat a pamatovat si jen ty dobré. A tady by ty ošklivé vylezly brzy na povrch. Co dalšího vzkazují andělské karty na tento víkend?

Karta pro tento víkend: Rytíř ohně

Tato karta symbolizuje energii a vášeň. Může naznačovat, že se nacházíte ve fázi, kdy jste plni odhodlání a chuti jít za svými sny a vytyčenými cíli. Je to také karta akce a pohybu a připomíná vám, že žádný sen se vám nesplní, pokud pro to něco neuděláte. Takže je čas jednat a postupovat vpřed s odvahou a sebejistotou. Pak se můžete těšit na skvělé výsledky.

V pracovní oblasti může přijít nějaký velmi nečekaný zvrat, který vás v první chvíli zaskočí. I když se to po vás možná bude chtít, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí, nejprve si vše důkladně promyslete a rozhodujte se ideálně s čistou hlavou a s časovým odstupem, až zklidníte vnitřní emoce a vibrace. Pokud potřebujete, poraďte se raději ještě s někým, kdo dané problematice rozumí nebo s někým, o kom víte, že to s vámi myslí dobře.

Čtěte také: Jakého máte partnera podle horoskopu: Berani jsou nevyrovnaní, Býci líní a oddaní

V osobním životě můžete narazit na někoho z minulosti a bude vás to k němu táhnout nebývalou silou. Než se vrhnete po hlavě do vášnivého dobrodružství, vzpomeňte si, co vás kdysi rozdělilo. Ty věci se nezměnily, jen jste na ně už zapomněli a ve chvíli, kdybyste se vrátili do zajetých kolejí, by vyskákaly na povrch s nepříjemnou intenzitou.

Pozor si dejte na lidi, kteří budou mít náhle potřebu vám v čemkoliv pomáhat. Jejich úmysly nemusí být úplně čisté, víc než o vaše dobro jim může jít o vlastní prospěch a vy jste jen nástrojem k tomu, jak jej dosáhnout. Než ve společnosti mnohem lépe se budete cítit doma, mezi svými blízkými. Dopřejte si víkend plný odpočinku, načerpáte ztracenou energii a možná k vám díky klidu a pohodě přijdou skvělé nápady, jak uskutečnit své sny.

Jaký bude říjen podle výkladu karet Helen Stanku?

Sdílejte článek
Štítky výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.