Poselství andělů pro čtvrtek 13. dubna: Čeká nás den plný vášně, nebojte se jí propadnout

AURA - Týdenní horoskop od 10.4 - 16.4

Dnešní den bude ve znamení energie, vášně, tvůrčí činnosti a kreativity. Vládne mu totiž Královna vzduchu.

Karta pro dnešní den: Královna vzduchu

Karta Královna vzduchu je spojena s ohnivým živlem a může být interpretována jako osoba nebo situace, která vyzařuje energii, vášeň a kreativitu. Obvykle symbolizuje ženu, která vám právě teď může vstoupit do života a která je charismatická, odvážná a silná. Je plná životní energie a inspirace, a právě díky ní můžete dosáhnout snáze svých cílů a s lehkostí překonat všechny překážky.

Tato karta může znamenat, že se vám dostane podpory od vážené a vlivné osoby, ale také značí, abyste nebyli příliš impulzivní nebo nerozvážní a lehkomyslní v rozhodování. Pozor si dejte na přílišnou dominanci nebo aroganci vůči ostatním.

Královna vzduchu přináší energii intelektu, rozumu a logického myšlení. Tato karta vám naznačuje, že je čas propustit všechno, co vám již dlouhodobě neslouží, z vašeho života. Může to být nějaká situace, která se vám stále opakuje, ale také někdo z vaší blízkosti. I když se vám možná nebude chtít, mějte na paměti, že je to pro vaše vyšší dobro.

Ve vzduchu je vášeň, tak se jí nebojte dát alespoň pro dnešní den zelenou a užijte si blízkost svého partnera. Tato karta přeje také všem tvůrčím činnostem a kreativitě, pokud vás tedy láká něco napsat nebo namalovat, vrhněte se neohroženě do toho. Bude se vám dařit.

Sdílejte článek
Štítky energie výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství