Poselství andělů pro čtvrtek 27. dubna: Je čas na změnu, tak ji udělejte

AURA - Měsíční horoskop na květen 2023

Už dlouho přemýšlíte o změně zaměstnání, bydlení nebo i partnera? Pak vězte, že dnes je vhodný čas k uskutečnění všech změn, kterých jste se dosud báli. Co dalšího byste měli dělat podle andělských karet?

Karta pro dnešní den: Šestka Vzduchu

Šestka Vzduchu symbolizuje komunikaci, rozhodnost a jasnost a připomíná, jak je důležitá komunikace s ostatními lidmi. Možná máte pocit, že vás poslední dobou nikdo nechápe, nikdo vám nerozumí. Zkuste se zamyslet nad tím, jak s druhými mluvíte, komunikujete jasně a zřetelně? Nebo jen naznačujete a doufáte, že se druhý dovtípí? Pokud jen naznačujete, pak vězte, že náznaky nefungují a zbytečně pak mezi vámi vznikají spory. Pokud něco chcete říct, řekněte to na rovinu.

Čtěte také: Nejméně oblíbená znamení zvěrokruhu: Není mezi nimi i to vaše?

Tato karta může také signalizovat, že se nacházíte v situaci, kdy musíte udělat nějaké zásadní rozhodnutí. Než tak učiníte, ujasněte si, co opravdu chcete, jaké jsou vaše priority a snažte se získat co nejvíce informací o dané situaci, aby vaše rozhodnutí bylo správné. Andělé vám připomínají, že jasné myšlení a rozhodnost jsou klíčové pro úspěšné řešení problémů.

Pokud jste v poslední době procházeli těžkým obdobím nebo stresujícími situacemi, Šestka Vzduchu značí, že se vám konečně podařilo získat jasný pohled na situaci, přichází úleva a osvobození od starostí. To nejhorší už máte za sebou a teď se budou věci už jen zlepšovat.

Přečtěte si také: Jazyk lásky podle horoskopu: Kozoroha si získáte dary, Ryby silnou empatií

Pokud toužíte po změně zaměstnání, pak je právě teď vhodný čas to udělat. Dařit se vám bude při úpravách domova, a pokud chcete změnit účes, pak s chutí do toho. Prostě je čas změn k lepšímu, tak jej náležitě využijte. Máte-li chuť studovat, neváhejte, zajděte na kurz tance nebo španělštiny, vydejte se na keramiku, prostě se učte nové věci. Nejenže vám půjde vše skvěle od ruky, ještě potkáte spoustu nových a zajímavých lidí.

Sdílejte článek
Štítky karty výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů