Poselství andělů pro čtvrtek 29. června: Věci nemusí být takové, jak se na první pohled jeví

Dnes nepodléhejte lákavým nabídkám, protože nebudou takové, jak se na první pohled budou zdát. Ušetříte si tím spoustu trápení a starostí. Co dalšího vzkazují andělské karty?

Karta pro dnešní den: Velekněžka

Andělská karta Velekněžka je symbol ženské síly, moudrosti a intuice. Tato karta znamená, že je ve vašem životě přítomna silná energie ženského principu, která může vést a podporovat. Spojte se s tímto zdrojem moudrosti a používejte ho jako kompas při svých rozhodnutích a životních cestách.

Na chvíli se dnes zastavte a zamyslete, kde hledáte odpovědi na své otázky. Řešíte neustále své problémy s přáteli, s kolegy v práci nebo s rodinou, ale pořád se nemůžete dobrat konce? Tato karta vám připomíná, že všechny odpovědi už dávno znáte, máte je totiž uvnitř sebe. Zkuste dnes víc poslouchat intuici, věřte ve své vlastní schopnosti a sílu. Máte jí víc, než si myslíte.

Čtěte také: Ženská magie podle znamení zvěrokruhu: Lvice umí rozesmát, Ryby jsou pokušitelky

Ve vztazích dnes nic zásadního neřešte, nesnažte se tlačit partnera do kouta nekonečnými dotazy a hádkami, na chvíli poodstupte stranou a nechte věci, ať se dějí bez vašeho přičinění. Nejsou totiž takové, jak se na první dojem jeví. Pokud se někdo ve vašich očích snaží vašeho partnera očernit, než na něj zaútočíte, informace si prověřte. Nebudou pravdivé, to vám jen závistivá kamarádka nepřeje štěstí.

V práci se obrňte trpělivostí, nic nepůjde tak, jak byste si představovali a jak byste potřebovali. Šéf bude dnes obzvlášť protivný, ale vy se nepouštějte do žádných sporů. Pamatujte, že mlčeti zlato, to se vám dnes velmi osvědčí. Nezoufejte, zítra už bude líp.

Co předpovídají karty na měsíc červenec podle Helen Stanku?

Sdílejte článek
Štítky intuice výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.