Poselství andělů pro čtvrtek 6. dubna: Končí nepříznivé období a přichází nové začátky

AURA - Týdenní horoskop od 3.4. - 9.4

Dnešní karta je pro vás poselstvím, abyste se odpoutali od minulosti a začali znovu. Vesmír je nakloněný a připravený splnit vám všechna vaše přání.

Karta pro dnešní den: Desítka vzduchu

Karta Desítka vzduchu symbolizuje dokončení jednoho životního cyklu a potřebu osvobození se od minulosti. Možná jste procházeli obdobím, které pro vás bylo nesmírně náročné a cítíte se unaveni a bez elánu. Ale nezoufejte, toto období právě končí a k vám přichází změny v podobě nových začátků.

Pokud nejste spokojeni v současné práci, pak je ten nejlepší čas porozhlédnout se po práci nové, nebo si vybojovat lepší podmínky v práci stávající. Buďte ve svých snech odvážní, můžete získat všechno, co si budete přát.

Tato karta může také znamenat, že je čas odpoutat se od minulosti, opustit staré myšlenky, postoje nebo způsoby jednání, které již nejsou prospěšné, a otevřít se novým způsobům myšlení a jednání.

Desítka vzduchu může také naznačovat potřebu věnovat se svému duchovnímu růstu a rozvoji, například prostřednictvím meditace nebo jiných duchovních praktik. Tato karta také symbolizuje odvahu a sebeovládání, může být povzbuzením k tomu, abyste se nevzdávali, ať už se jedná o osobní, nebo pracovní situaci.

Karta desítka vzduchu může také značit nutnost uvolnit se od zbytečného stresu a starostí a více si užívat radostí, které vám život nabízí. Zkuste se více soustředit na své vlastní potřeby a na to, co vám skutečně přináší radost a naplnění.

Sdílejte článek
Štítky životní cyklus výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství