Poselství andělů pro neděli 16. dubna: Na cestě je dobrá zpráva

AURA - Měsíční horoskop na duben 2023

Po dlouhém období, kdy jste se cítili jako svázaní, přichází radost, naplnění a úspěch. Co dalšího přináší dnešní andělské poselství?

Karta pro dnešní den: Šestka Ohně

Karta Šestka Ohně představuje sílu, energii a vášeň, které jsou spojeny s ohnivým živlem. Tato karta může symbolizovat období plodnosti, růstu a aktivního pohybu vpřed. Je spojena s nadšením, sebevědomím a odhodláním k dosažení cílů.

Šestka Ohně může naznačovat období intenzivního úsilí a pracovitosti, které přináší viditelné výsledky. Přichází úspěch, ocenění nebo uznání za vaše dřívější úsilí a práci. Tato karta vás povzbuzuje, abyste pokračovali a nevzdávali se, protože jste na správné cestě k dosažení svých cílů a snů.

Anděl Ohně, který je spojen s kartou Šestka Ohně, vás může podporovat a motivovat, abyste se drželi svého ohnivého záměru a nechali vaši vášeň a energii hořet silněji. Sdílejte své úspěchy také s ostatními a šiřte kolem sebe pozitivní energii.

Na cestě jsou samé dobré zprávy, pokud jste nemohli dlouho najít práci, objeví se nová zčistajasna a navíc taková, o jaké se vám ani nesnilo. Možné je povýšení, zvýšení platu. Právě teď sklízíte za svou práci obrovský úspěch, tak si dnešní den užijte!

Sdílejte článek
Štítky energie výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství