Poselství andělů pro pátek 14. dubna: Otevřete své srdce lidem kolem vás

AURA - Měsíční horoskop na duben 2023

Dnešní karta vás nabádá, abyste se naučili naslouchat lidem, ale také přijímat jejich rady i s láskou nabízenou pomoc. Je čas otevřít své srdce.

Karta pro dnešní den: Král Vody

Král Vody je zářivá a intenzivní karta, která může značit, že vám do života vstoupí silný a vyrovnaný jedinec, který je schopen vyjadřovat své emoce a projevovat soucit k druhým. Tato osoba je intuitivní, citlivá a moudrá a vy si s ní budete skvěle rozumět.

Král Vody je také spojen s intuicí a vnitřním vedením. Přichází tedy vhodný čas, abyste se naučili naslouchat své intuici, a pokud stojíte před důležitým rozhodnutím, důvěřujte svým instinktům. Ale nebojte se přijmout ani rady od lidí, kterým bezvýhradně věříte. Jejich nápady jsou skvělé a mohou vám hodně pomoci v další kariéře.

Buďte citliví k vlastním emocím, ale i k emocím druhých, souciťte s problémy ostatních a vyvarujte se odsuzování nebo zlehčování. Dokud jste si nezkusili žít život jiných lidí, nevíte, jak se v dané chvíli nebo situaci cítí. Mějte pro ně pochopení a podporujte je. Je také skvělý čas zapojit se do nějakého charitativního projektu. Pokud můžete, pomáhejte potřebným.

Jestliže jste v posledních dnech řešili nějaké nepříjemnosti, které vás zasáhly, pak vězte, že přichází čas uzdravení. Věnujte se sami sobě, sebepoznání a zapracujte na sebelásce.

Sdílejte článek
Štítky emoce anděl výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství