Poselství andělů pro pátek 21. dubna: Nenechte se zviklat názory druhých

AURA - Měsíční horoskop na duben 2023

Také se velmi často necháváte zviklat názory druhých a pak toho litujete? Dnes je čas, abyste si obhájili své vlastní, karty vám v tom přejí. Co dalšího vzkazují?

Karta pro dnešní den: Dvojka Země

Dvojka Země představuje potřebu stability a pevných základů, na kterých stavíte svůj život, ale také praktický přístup k řešení problémů nebo plánování budoucnosti. Tato karta vám také ukazuje, že možná pracujete až příliš tvrdě a v poslední době můžete pociťovat ve zvýšené míře stres a napětí. Dopřejte si proto dostatečný odpočinek.

Pokud se pro něco rozhodnete, buďte důslední a trvejte si na svém. Udělejte si revizi ve financích, projděte výdaje a zjistěte, jestli není nějaké místo, kde byste mohli ušetřit. Celkově si dávejte pozor na zbytečné utrácení. Je potřeba vyrovnat rozpočet.

Anděl Země, který je spojen s kartou Dvojka Země, vás může povzbuzovat k tomu, abyste byli pevně zakotveni ve svých hodnotách, pokud v něco opravdu věříte, nenechte se zviklat názory druhých, s nimiž nesouzníte. Nebojte se říct svůj názor a pevně si za ním stůjte, a to jak v práci, tak i doma.

Jestliže budete nuceni řešit nějaké spory, pak se snažte ke všem přistupovat spravedlivě a vnést do situace trochu humoru, který celou rozepři odlehčí. I k vlastním problémům přistupuje s nadhledem. Plánujete-li změnit práci, nedělejte unáhlené kroky, dobře si zmapujte terén a teprve potom se rozhodněte.

Sdílejte článek
Štítky karty plánování výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství