Poselství andělů pro pátek 23. června: Vsaďte si, štěstí je na vaší straně

Dnešní den je plný nečekaných náhod, zázraků a štěstí. Pokud půjdete kolem stánku, kupte si los, výhra je na spadnutí. Co dalšího vzkazují andělské karty?

Karta pro dnešní den: Kruh

Karta Kruh symbolizuje celistvost, dokončení cyklu, spojení a ochranu. Značí, že je potřeba udržovat ve vašem životě harmonii, a to ve všech aspektech bytí. Nacházíte se v určité fázi životního cyklu nebo procesu a vězte, že vše je vzájemně propojeno.

Do vašeho života přichází pozitivní změny, na které jste tak dlouho čekali. Za tvrdou práci získáváte odměnu v podobě kariérního postupu, rozjezdu podnikání, ale také finanční. Je jisté, že se budete cítit skvěle. Užijte si svůj úspěch, tvrdě jste na něm pracovali, zasloužíte si to. Než se vrhnete do dalších pracovních projektů, na chvíli se zastavte a užijte si přítomný okamžik, jinak mezi vší tou dřinou ani nezaregistrujete, že jste nějaký úspěch měli. A to by byla škoda.

Čtěte také: Neřesti podle horoskopu aneb Sedm hlavních hříchů. Koho ohrožuje pýcha nebo hněv?

Pokud jste ve vztazích řešili nějaké spory, dnes se vše posune mílovými kroky vpřed. Vztahy, které už dlouhodobě nefungují a nejsou schopné se dohodnout na kompromisu a řešení, které by vyhovovalo oběma stranám, se dnes domluví na odluce. Ostatní vztahy prožijí krásně romantický den plný lásky a souznění.

Tato karta také znamená, že vás doběhnou všechny záležitosti, které jste zametli pod koberec a nechtěli je řešit. Dnes vylezou na povrch a ne vždy to bude příjemné. Sklízet budete to, co jste si zaseli. Takže dobré, ale i to pomyslně zlé. Je to pro vás ponaučení pro příště, pamatujte, že to, co vysíláte, se vám vrací vždycky zpátky.

Jaký je červen podle karet Helen Stanku?

Sdílejte článek
Štítky láska výklad karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.