Poselství andělů pro pátek 9. června: Udělejte si pořádek v účtech i ve vztazích

AURA - Měsíční horoskop na červen 2023

Možná jste neměli poslední dny příliš času a odkládali nevyřízené účty na později. Dnes je ten nejvyšší čas, abyste se vrhli do práce. Pořádek byste si měli udělat také ve vztazích. Co dalšího vzkazují andělské karty pro dnešní den?

Karta pro dnešní den: Spravedlnost

Karta Spravedlnost symbolizuje přijetí odpovědnosti za své činy, spravedlnost a vyváženost. Připomíná vám, abyste na tyto aspekty nezapomínali v běžném životě. Abyste vždy jednali v rámci fair play, nad nikoho se nepovyšovali a nikomu neškodili, protože jak již jistě víte, vše, co zaséváte, také sklízíte.

Je možné, že jste v posledních dnech a týdnech procházeli nějakou rozepří, hádkou, nebo dokonce soudním sporem. Ať už to bylo cokoliv, vězte, že dořešení všech záležitostí se blíží ke zdárnému konci a budou uzavřeny ve váš prospěch. Odpusťte lidem, kteří vám ublížili, je zbytečné si nést toto břímě s sebou. Ničemu neprospívá a zbytečně zatěžuje vaši psychiku. Uvidíte, že jakmile to uděláte, okamžitě se vám uleví.

Čtěte také: Velký horoskop na červen: Jak se vám bude dařit v práci a ve vztazích?

Vše, co k vám nyní přichází, je výsledkem vašich předchozích rozhodnutí. Je čas převzít odpovědnost za své činy i vztahy a vyrovnat se s následky svých minulých rozhodnutí. Jednejte tak, abyste se sami sobě mohli podívat každé ráno do očí. Udělejte si pořádek také ve všech obchodních záležitostech, fakturách i právních listinách.

Pokud se musíte pro něco rozhodnout, vezměte si čas na rozmyšlenou, abyste nedělali unáhlené závěry. Naslouchejte své vnitřní intuici, povede vás neomylně správným směrem. Pokud jste byli nevěrní, pak se dnes může nový vztah provalit a budete mít co dělat, abyste zachránili, co se dá. Ať už to dopadne pro vás jakkoliv, v každém případě je to ponaučení do budoucna.

Sdílejte článek
Štítky spravedlnost výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne