Poselství andělů pro pondělí 10. dubna: Přichází radost, láska a štěstí

AURA - Měsíční horoskop na duben 2023

Dnešní den je jako vystřižený ze žurnálu – plný radosti, štěstí a naplnění. Láska je všude kolem. Zadaní cítí jiskření se svým partnerem a nezadaní mají šanci potkat svou spřízněnou duši.

Karta pro dnešní den: Desítka vody

Karta Desítka vody symbolizuje štěstí, naplnění a radost z dosažených cílů. Tato karta značí, že žijete naplňující milostný i rodinný život. Vztahy, které jste budovali, stojí na pevných základech, a s lidmi, které máte kolem sebe, se cítíte skvěle. Buďte otevření lásce a hojnosti, které se k vám dostávají, zasloužíte si všechno, co k vám nyní proudí.

Desítka vody může také znamenat, že se dokončuje určitý cyklus ve vašem životě, a to vám umožňuje přijmout nové výzvy a příležitosti. Může to být povzbuzení k tomu, abyste nechali minulost za zády, odpustili sobě i všem, kteří vám ublížili, a soustředili se na to, co máte právě v této chvíli. Nebojte se snít a plánovat.

Tato karta také symbolizuje naplnění a spokojenost v oblasti vašich vztahů a vztahu k vám samým. Pokud jste právě teď nezadaní a toužíte po lásce, pak je možné, že už je hodně blízko někdo, s kým si budete velmi dobře rozumět a kdo by se mohl stát součástí vašeho života. Rozhlížejte se kolem sebe, možná je ten někdo stydlivý a jen se bojí vás oslovit.

Pokud nemáte dobré vztahy v rodině, právě teď je vhodný čas na jejich obnovu. Zakopejte válečnou sekeru a nabídněte ruku k usmíření. Uvidíte, že se vám uleví a radost bude na obou stranách. Nezapomínejte na své blízké, navštivte své rodiče, pozvěte prarodiče na kávu, prostě dnešní den přeje rodinným vztahům, a tak si jej užijte se svými blízkými.

Sdílejte článek
Štítky láska anděl vztah výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství