Poselství andělů pro pondělí 12. června: Postavte se čelem svým strachům

AURA TÝDNE - Týdenní horoskop od 12.6 - 18.6

Ať už v těchto dnech řešíte cokoliv, daná situace ve vás vyvolává celou řadu emocí a nepříjemných pocitů. Postavte se svým strachům i výzvám čelem, jen tak se budete moci posunout dál. Co dalšího vzkazují andělské karty pro dnešní den?

Karta pro dnešní den: Měsíc

Karta Měsíc symbolizuje hluboké emoce, nevědomí a intuici. Představuje temnotu, tajemství a nejasnosti, které mohou ovlivnit vaši mysl a vnímání. Nabádá vás, abyste v těchto dnech více naslouchali své intuici, ukazuje skryté informace, které možná ještě nevidíte, ale již ovlivňují váš život a také vás vyzývá, abyste se postavili všem svým strachům.

Tato karta může znamenat, že se ocitnete ve fázi nejistoty, strachu nebo nejasností. Možná se cítíte nejistí a nevíte, jak pokračovat vpřed. Signály, které k vám proudí, jsou pro vás zmatené a vy nevíte, co si z nich vybrat. Zkuste najít cestu ve svém nitru. Vydejte se do přírody, posaďte se k vodě a nechte myšlenky, ať volně plynou. V kouzelném prostředí přírody k vám mohou přijít nečekané odpovědi na všechny vaše otázky. Naslouchejte svému vnitřnímu vedení, vede vás neomylně správnou cestou.

Čtěte také: Kde potkáte letní lásku podle horoskopu: Střelci při dobrodružství, Lvi na večírku

Ve vztazích vás může přepadnout nejistota, jestli je váš partner ten pravý, jestli jste náhodou neudělali vztahem s ním chybu. Objevit se může také žárlivost a přecitlivělost, budete mít tendenci vašeho partnera více kontrolovat. Pokud vás napadne, že byste mu prohlídli mobil, odolejte pokušení, partner by vás mohl přistihnout a ztratili byste jeho důvěru. Pocity strachu z toho, že byste jej mohli ztratit a z osamění, které možná právě pociťujete, velmi brzy odezní.

V práci vás možná čeká řešení nějakých nepříjemností, ale pokud nebudete dělat unáhlená rozhodnutí, ani se stavět do pozice oběti, všechno se velmi rychle urovná. Nesnažte se za každou cenu řešit problémy všech kolegů, zbytečně by se vaše dobrá vůle obrátila proti vám. Dnes si prostě všímejte svého a věnujte se své práci a svým projektům. Zítra už bude líp.

Sdílejte článek
Štítky intuice výklad karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne