Poselství andělů pro sobotu 22. dubna: Proudí k vám hojnost a finanční jistota

AURA - Měsíční horoskop na květen 2023

Dnešní den přeje vzdělávání a seberozvoji. Nebojte se otevřít novým projektům a nabídkám, budete úspěšní. Na cestě je také finanční odměna nebo možné povýšení. Co dalšího vzkazují andělské karty?

Karta pro dnešní den: Eso Země

Eso Země je symbolem stability a spojení s přírodou, povzbuzuje vás, abyste se naučili užívat přítomný okamžik. Vybudovali jste si stabilní a pevné základy, o které se můžete opřít, tak se nebojte a udělejte to. Důvěřujte svému vlastnímu vnitřnímu vedení a naslouchejte intuici, povede vás tím nejlepším směrem.

Přečtěte si také: Vyložené karty Helen Stanku: Trenér slavných Pavel Šalitroš je podle run miláčkem bohů

Karta Eso Země může naznačovat důležitost zaměření se na praktické záležitosti v životě, jako je péče o tělo, finance, materiální potřeby, ale také o prostředí, ve kterém žijete. Tato karta také může značit důležitost spojení s přírodou. Povzbuzuje vás, abyste ctili její krásu a pečovali o ni, abyste se chovali ohleduplně k životnímu prostředí a usilovali o udržitelnost ve svém životě.

V oblasti práce se zaměřte na vzdělávání, v každém věku je vhodný čas na získávání nových znalostí. Rozvíjejte se jak na fyzické, tak na duchovní úrovni. Nebojte se otevřít novým možnostem a přijímejte nové výzvy ve svém životě. Bude se vám dařit na výbornou. Proudí k vám hojnost, možné je zvýšení mzdy, nebo k vám přijdou zcela nečekané peníze. Je také vhodná doba na veškeré investice. Dařit se vám bude i při soudních jednáních a pracovních schůzkách.

Mohlo by vás zajímat: Jaká znamení mají sklony k falešnosti a která podvádějí nejméně?

Eso Země vás také ponouká, abyste se naučili žít v přítomnosti. Přestaňte se neustále ohlížet do minulosti a ani nevěnujte zbytečně moc času plánování budoucnosti, jednoduše si užívejte to, co je právě teď. Zařaďte do svého dne fyzickou aktivitu, ale také relaxaci a meditaci. Nalaďte se na své vnitřní já.

Sdílejte článek
Štítky příroda karty intuice výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství