Poselství andělů pro středu 17. května: Přichází velmi nečekané a rychlé změny

AURA - Týdenní horoskop od 15.5 - 21.5

Dnes možná budete mít pocit, že se vám život obrací vzhůru nohama, tak rychle k vám přijdou nečekané změny, ale nemusíte se bát, jde o změny příjemné. Co dalšího vzkazují andělské karty?

Karta pro dnešní den: Osmička ohně

Osmička Ohně symbolizuje období proměn a výzev. A měli byste si držet klobouky, protože ať už se ve vašem životě bude dít cokoliv, všechny změny přijdou velmi rychle a nečekaně. Jedno je jisté, vše, co vám nyní vstupuje do života, je odměna za vaši tvrdou práci, splnění vašich snů, na kterých jste tak dlouho pracovali a tak si dnešní den užijte a o svou radost se podělte také se svými blízkými, znásobí se.

Tato karta může také naznačovat, že se nacházíte v období, kdy se vaše životní cesty rozdělují na dvě různé, a vy jste nuceni si vybrat, kterou se vydáte. Zvolte si tu svou cestu srdcem, naslouchejte své intuici a při rozhodování mějte na paměti také všechny vaše cíle. Vyberte tu, která vás k nim dovede dříve. Nebojte se být odvážní.

Čtěte také: Neřesti podle horoskopu. Víte, jak v horoskopu poznáte sklony k žárlivosti?

Osmička ohně vám ukazuje, že je právě teď ten nejvhodnější čas, abyste opustili všechno, co vám již nedělá radost, abyste mohli vstoupit do nového období života. Možná se musíte vypořádat s nějakým problémem nebo se zbavit starého zvyku nebo vztahu, který vám už neslouží. Pokud se rozhodnete a změnu uděláte, věřte, že se vám velmi uleví a pocítíte obrovský příval nové energie.

Přichází období nových začátků, úspěchů a dosažení cílů. Nebojte se riskovat a vstoupit do neznámého, protože můžete najít cenné zkušenosti a poznání. Vždy jen dobře vybírejte, kterou z příležitostí přijmete. Dnes je také velmi vhodný čas na cestování. Možná budete nečekaně vysláni na pracovní cestu. I když se vám nebude chtít, neodmítejte tuto nabídku, jednak si cestu skvěle užijete, a navíc váš šéf ocení vaši loajalitu a ochotu.

Sdílejte článek
Štítky karty výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne