Poselství andělů pro středu 21. června: Buďte vnímaví k potřebám druhých

Dobře se kolem sebe rozhlédněte, ve svém okolí máte někoho, kdo potřebuje pomoc, ale bojí se o ni říct. Buďte vnímaví k potřebám svých blízkých, odvděčí se vám. Co dalšího vzkazují karty pro dnešní den?

Karta pro dnešní den: Pohled

Karta Pohled symbolizuje způsob, jakým vnímáte a vidíte svět kolem vás. Váš pohled na věci, situace a lidi vás může ovlivňovat víc, než si myslíte. Je proto důležité, abyste se snažili mít pozitivní a otevřený přístup, protože negativní myšlenky ani zprávy ještě nikomu nic dobrého nepřinesly.

Možná jste se ocitli v situaci, ve které si nevíte rady a netušíte, jak postupovat dál. Zkuste na chvilku pomyslně odejít stranou a podívejte se na celou věc s odstupem a ideálně jiným pohledem. Pokud se vám to nedaří, požádejte o radu někoho blízkého, někoho, komu bezvýhradně důvěřujete.

Čtěte také: Neřesti podle horoskopu. Víte, jak v horoskopu poznáte sklony k žárlivosti?

Nejspíš jste si všimli, že váš dosavadní přístup k životu, ke vztahu, k práci přestal fungovat a je potřeba jej změnit. Zamyslete se, co by šlo udělat lépe, nebojte se přicházet jak v pracovním, tak i v osobním životě s inovativními nápady a nebojte se změn. Jsou součástí života a bez nich by vás to vlastně ani nebavilo.

Porozhlédněte se, jestli ve vašem okolí není někdo, kdo potřebuje vaši pomoc, ale bojí se o ni říct. Buďte vnímaví k potřebám druhých a ve chvílích, kdy máte pocit, že vše stojí a nic se neděje, se můžete věnovat potřebným. Zajděte do útulku a vezměte na procházku opuštěné pejsky, přihlaste se jako dobrovolníci v domově pro seniory a udělejte osamělým lidem radost povídáním nebo čtením pěkné knihy. Vaše snaha bude korunována skvělými pocity.

Co předpovídají karty na tento týden?

Sdílejte článek
Štítky výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.